| ![]() |
| ניסיתי לבטל עסקה באופטיקנה אבל הם דורשים ממני לשלם להם 250 ש"ח על בדיקת ראייה | ||
| מחבר: | anonymously (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 31/03/2022 | |
| שעה: | 23:55:37 | |
| שלום,
הייתי בחנות של אופטיקנה ולא צויין בפניי מה סכום הבדיקה לפני שהיא בוצעה. אני רציתי עדשות מגע. נאמר לי שאם אני אקנה 4 קופסאות, אני אקבל בדיקת ראייה בחינם. בסיום הבדיקה, רציתי לרכוש קופסא אחת של עדשות אבל נאמר לי שאני לא יכול לרכוש רק אחת, אני חייב לרכוש 4. קיבלתי ליד חשבון של 600 שקלים והרגשתי שהסכום הזה היה מוגזם ברמות כי הייתי מעוניין רק בזוג אחד ועכשיו אני תקוע עם 60 זוגות. למחרת, דיברתי עם השירות לקוחות במטרה לבטל עסקה והופתעתי לגלות שאם אני מבטל, אני חייב לשלם להם 250 שקל על הבדיקת ראייה. חשוב לציין שבחשבונית שלי לא היה שום היזכור לזה שביצעתי בדיקת ראייה ולא נאמר לי שאני יהיה חייב לשלם עליה במידה ואני מבטל עסקה. זה פשוט נשמע לי ממש הזוי כי: 1. דרך הקופת חולים אני הייתי יכול ללכת לרופא עיניים ולקבל מרשם בהשתתפות עצמית של 20 שקלים לביקור. 2. זה לא שעשיתי בדיקת ראייה ולא קניתי שום דבר... אני מעוניין בקופסה אחת או שתיים אפילו. אבל לחייב אותי לקנות 4 זה ממש חזירות. יש מה לעשות בקשר לזה? בנוסף, נאמר לי שאני אקבל את החבילה תוך 14 ימים ושאני אחכה לטלפון מהם אבל לא בוצע שום ניסיון מהצד שלהם להשיג אותי ולהודיע לי שזה הגיע. בסופו של דבר, אחרי פניה טלפונית שלי אליהם, באתי לקחת אותם והמספרים של עדשות המגע, לא היו המספרים סגרנו במעמד הקנייה. האם זה עילה לביטול עסקה והאם זה יכול לעזור לי להיפטר מהגביה ההזויה של ה250 שח בלי הודעה מראש. תודה | ||
| 31/3/2022 23:55 | anonymously |
ניסיתי לבטל עסקה באופטיקנה אבל הם דורשים ממני לשלם להם 250 ש"ח על בדיקת ראייה |
| 4/4/2022 11:39 | המועצה לצרכנות |
re:ניסיתי לבטל עסקה באופטיקנה אבל הם דורשים ממני לשלם להם 250 ש''ח על בדיקת ראייה |