חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
מחבר:מוטי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:31/03/2022
שעה:10:01:50

1. תודה רבה על המענה המהיר שלכם .
2. יש לי צילומים של האתר לפני בואי לחנות ויש לי את הצילום לאחר לכתי מהחנות , ואז העלו את המחיר .
3. לא בטלפון שביררתי מול המוכרת (אותה מוכרת שהיתה פיזית שבאתי לחנות) , ולא באתר , בשני המצבים לא נכתב באותיות קטנות שהמחיר הוא לחברי מועדון או/ו מותנה בהרשמה .
4. זאת המוכרת שאמרה לי פיזית בחנות שאני חייב לתת לה את מספר הטלפון שלי אם אני רוצה לזכות בהנחה , למרות שזה לא היה כתוב באתר וגם לא נאמר לי בטלפון .
5. על איזה סעיף אני יכול לתבוע את החנות בתביעות קטנות על כך שהיא מחייבת אותי למסור טלפון בכדי לזכות בהנחה (למרות שהמחיר מראש לא הותנה בהתנייה זו או אחרת) ? האם יש סעיף אחר?
31/3/2022 09:53 המועצה לצרכנות re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
31/3/2022 10:01 מוטי    re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
31/3/2022 10:29 המועצה לצרכנות       re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
31/3/2022 11:33 מוטי          re:re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
31/3/2022 11:35 מוטי             re:re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה
4/4/2022 09:12 המועצה לצרכנות                re:re:re:re:מוכר בחנות מתנה מכירת מוצר בהנחה במתן טלפון,למרות שלא היתה התנייה