| מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 28/03/2022 |
| שעה: | 11:34:21 |
|
היי,
ממש אשמח לעזרתכם
לפני כ8 שנים קניתי מדפסת של חברת אפסון. מההתחלה המדפסת עשתה בעיות וההדפסות היו יוצאות עם פסים, פניתי לשירות הלקוחות ונאמר לי שאני צריכה לאפס את המדפסת מה שגרם להחמרה בתקלה וכשזה לא עבד נאמר לי שעלי לקחת אותה למעבדת תיקון בבני ברק. הדבר לא התאפשר לי בזמנו והמשכתי להשתמש בה כך עד שהפסיקה לעבוד לגמרי.
בחודש נובמבר האחרון החלטתי לקחת את המדפסת לתיקון במעבדה שלהם. לאחר בדיקה במעבדה (שעלתה כ260 שח) נאמר לי כי יש בעיה במספר חלקים והעלות כי כ300 ומשהו שקל. הסכמתי לתקן סהכ הוצאתי על התיקון כ700 שח בערך (סכום די מופרז לתיקון מדפסת).
במהלך ה-4 חודשים האחרונים הדפסתי איתה מספר פעמים והיא אכן עבדה והכל היה טוב, אך בשבוע שעבר, 4 חודשים בלבד אחד שתיקנתי אותה שוב בדיוק אותה תקלה חזרה.
פניתי לשירות הלקוחות עשינו איפוס למדפסת מה שגרם להחמרה בתקלה שוב והנציג אמר לי שאין לו איך לעזור לי יותר ושאפנה חזרה למעבדה. התקשרתי למעבדה. הנציגה המאוד לא נחמדה וממש לא שירותית שידברה איתי טענה שמאחר ועברו 4 חודשים אין לה איך לעזור ושהייתי אמורה להשתמש במדפסת פעם בשבוע לפחות כדי שהיא תעבוד (??? האם זה כתוב או נאמר איפשהו? זה חוקים כתובים שכולם יודעים ואני לא??) ושכרגע יש לי או אפשרות להכניס אותה לתיקון נוסף בתשלום של 260 ש"ח!! או לקנות מדפסת חדשה. בקיצור, הם מתנערים מכל אחריות על המוצר שלהם.
ואני שואלת אם התקלה הייתה בחלקים מדוע הם עבדו רק 4 חודשים? האם אלו חלקים חד פעמיים? ואם הבעיה היא לא בחלקים הרי שמלכתחילה הם לא תקנו אותה.
בשירות כזה גרוע לא נתקלתי כבר הרבה זמן, פניתי אליהם בפייסבוק ונאמר לי בפרטי שיחזרו אלי איש לא חזר כבר מעל לשבוע.
ממש אשמח לעשות משהו בנידון לא יכול להיות שהם לוקחים סכומים מופרזים על תיקון מדפסת שעובדת בדיוק שנייה וחצי. זאת פשוט גניבה לאור יום.
תודה |
|
|