| מחבר: | מיכאל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 23/03/2022 |
| שעה: | 09:52:23 |
|
לצערי אחרי כשנה הכיריים שקניתי מניופאן הפסיקו לעבוד, על טופס המסירה שקיבלתי בעת קבלת הכיריים וההדרכה עליהם מותבע בחותמת שתום תקופת האחריות הינו ב30.03.2022 (על פי הטופס האחריות עוד תקפה), על הטופס עצמו מודפס ״תאריך אספקה״ - 12.12.2033. ברור שתאריך האספקה המודפס בטופס הינו טעות לכן התייחסנו לתאריך שמופיע על תעודת האחריות ומותבע בחותמת. לפני כשבועיים 09.03.2022 גילינו שהכיריים הפסיקו לעבוד. מכיוון שהיינו שבועיים בטיול ומכיוון שראינו שתקופת האחריות תקפה לפחות עד ה30.03.22 החלטנו לא לטפל ישר בכיריים. קבענו ביקור טכנאי ל23.3.22, הנל הגיע ואמר שהאחריות שלנו לא תקפה, לדבריו המוצר סופק ב16.3.21 (קרי עברה כבר מעל שנה מאז). כל הרעיון של תעודות משלוח ושל מדבקות אחריות שמכילות תאריכים הינו לשקף ללקוח עד מתי יש אחריות על המוצרים אם לא ניתן לסמוך על הכתוב בטפסים אלה אין להם שום משמעות. אני מרגיש שנעשה לי עוול שכן זה מאוד סביר שאסמוך על הכתוב בטפסים אלא ואני לא אמור לשאת את האשמה לטעות שבוצעה על ידי חברת השליחויות. כמובן שחברת ניופאן לא מעוניינת לשמוע ומפילה עלי את כל עלות הטיפול.
האם ניתן לעשות משהו בנידון? האם יש לי איזשהי יכולת להימנע מ ״לשלם על טעויות של אחרים״?
בברכה,
מיכאל |
|
|