חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

שעון חכם תקול
מחבר:דניאלה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/03/2022
שעה:17:28:56

שלום רב בחודש נובמבר האחרון רכשתי לבעלי שעון חכם במעל 1000 שח מחברה ידועה ומוכרת השעון לאחר מס ימים התחמם ואז כל כמה ימים היה מתחמם נאמר כי צריך להחליף חברת סלולר לאחר החלפת מס חברות לא נהיה שינוי השעון נכנס פעמיים למעלה ולא נעשה דבר והם טוענים כי המכשיר תקין כחודש וחצי מאז שהוא יצא מתיקון בפעם האחרונה אני בשיחות מול מנהל של החברה שביקשה לשלוח דוח שגיאות שהגיע מס פעמים באופן לא תקין לפני כ3 שבועות נשלח דוח תקין נכתב לנו כי תוך 14 יום תוחזר תשובה כבר עברו ה 14 ימים וטרם הוחזרה תשובה ולא ניתן פתרון לבעיה הם לא מוכנים להחליף את המכשיר ולא מוכנים להחזר כספי
חשוב לציין דבר אחד נוסף לחבר של בעלי יש את אותו המכשיר סלולרי ואותו שעון והם שניהם באותה חברה סלולרית שניהם עובשים באותו מקום עבודה והשעון של חבר שלו לא מתחמם ואין איתו כלל בעיה ושל בעלי התחיל להתחמם מס פעמים ביום .
מה ניתן לעשות בנושא והאם החוק של מוצר פגום תופס על המקרה למרות שסמסונג טוענת שהשעון תקין אבל כיצד שעון שמתחמם מס פעמים ביום והעניין רק מחמיר מיום ליום
נוסף חשוב לציין כי במעבדה לא ביצעו בדיקה מקיפה ומלאה כי חלק מהבדיקה זה לבצע שליחה של דוח שגיאות דבר שלא נעשה ואני הייתי צריכה במשך מס שבועות להתעסק איתו עד שהם קיבלו אותו באופן תקין .אודה לתשובתכם אני כבר 4 חודשים בתוך זה וממש מיואשת
21/3/2022 17:28 דניאלה שעון חכם תקול
22/3/2022 12:50 משה    re:שעון חכם תקול
23/3/2022 14:02 המועצה לצרכנות    re:שעון חכם תקול