| ![]() |
| תלונה על חברת דואר ישראל ולחילופין על חלק מסניפיה | ||
| מחבר: | רוית (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/03/2022 | |
| שעה: | 11:28:09 | |
| שלום
אני מנסה להשיגכם טלפונית אך כל הזמן "היעד תפוס". תלונתי היא על חברת דואר ישראל לגבי 2 תחומים: 1. סניף הירקון בת"א, מאז פרוץ הקורונה, הם שמים את הכסאות סביב הדלפקים בכדי שלקוחות לא יתקרבו מידי לעובדים, ולמעט 2 כסאות בכדי לשבת, אין כסאות ישיבה נוספים, בשונה מסניפים אחרים ששינו זאת וכבר מזה מס' חודשים יש כסאות ישיבה, בין אם יש כסאות סביב הדלפקים ובין אם אין. לפני כ- 3 חודשים פניתי פיזית למנהלת סניף הירקון וביקשתי להוסיף כסאות ישיבה, אך היא ענתה שבגלל הקורונה הכסאות מסביב לדלפקים. ביקשתי ממנה, שגם אם היא רוצה לשים כסאות סביב הדלפקים, שתשים גם כסאות ישיבה ולאחר מכן, באותו זמן, פניתי טלפונית לשירות לקוחות של הדואר, הם דיברו עם מנהלת הסניף, לדבריהם המנהלת אמרה שתוסיף כסאות, אך עד אתמול 14.3.22 שהייתי בסניף, לא הוסיפו כסאות ישיבה, ושוב ביקשתי ממנה, אך היא התחמקה בתירוצים ולא נתנה תשובה שהיא תטפל בזה. מה הבעיה שחברת דואר ישראל או אם זה באחריות מנהלי הסניפים, להוסיף כסאות ישיבה? מדוע אנשים, גם מבוגרים, אמורים לעמוד אם יש אפשרות לכסאות ישיבה. 2. בסניף זה, הירקון וגם בסניפים אחרים, כאשר אני רוצה לשלוח דואר רשום עם אישור מסירה, יש אישור מסירה רגיל ואישור מסירה עם סריקה והעובדות (וגם המנהלת בסניף הירקון) מיד מוציאות אישור מסירה עם סריקה ולא אישור מסירה רגיל, שהעלות היא 1 ש"ח נוסף, הן לא שואלות אם אני רוצה עם סריקה או לא, הן פשוט מציבות עובדה ולא מיידעות מראש שזה עולה יותר, יש אנשים שלא יודעים שזה עולה יותר וכנראה חושבים שזה אישור מסירה רגיל, אך אני כבר יודעת שזה עולה יותר ומבקשת את האישור המסירה הרגיל, וגם יש שירות של שליחת סמס לנייד אם אני רוצה, שזה גם בעלות נוספת, שלגבי זה היא כן שאלה אותי, אולי כי הבינה שאני מכירה את המחיר של כל שירות, אך אולי גם בזה הן לא שואלות לקוחות אחרים ופשוט מבצעות את השירות וגובים עליו תשלום נוסף. כיוון שנתקלתי בזה במספר סניפים בת"א ובבת ים, שהן מוציאות דבר ראשון את האישור מסירה עם הסריקה ואולי גם לא שואלות לגבי הסמס, מבחינתי, זו שיטת מצליח, אולי של חברת דואר ישראל או של הסניפים, כיוון שהן חייבות ליידע את הלקוחות שאותו שירות נוסף כרוך בעלות נוספת. אבקש את טיפולכם ותשובתכם בענין. תודה רוית | ||
| 15/3/2022 11:28 | רוית |
תלונה על חברת דואר ישראל ולחילופין על חלק מסניפיה |
| 16/3/2022 15:23 | המועצה לצרכנות |
re:תלונה על חברת דואר ישראל ולחילופין על חלק מסניפיה |
| 20/3/2022 17:42 | רוית |
re:re:תלונה על חברת דואר ישראל ולחילופין על חלק מסניפיה |