| מחבר: | מאור (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/03/2022 |
| שעה: | 18:53:01 |
|
בשנת 2012 ביצעתי ניתוח להגדלת חזה , לאחר הניתוח היה ניתן לראות כי האי סימטריה שהייתה נשארה וביקשתי מהמנתח לבצע תיקון, הוא הסכים אך בחרתי שלא לבצע ניתוח נוסף מאחר והייתי בת 17 וחצי והחלטתי שזה הרע במיעוטו.
בשנת 2020 לאחר ירידה של 6 קילו התחלתי לראות גלים בשתלים דבר זה נקרא ריפלינג -אדוות השתל מתרחשות כאשר ניתן לראות את הקצוות, הקפלים והקמטים של שתלי החזה דרך העור, לרוב סביב המחשוף וצדי השתל.
ניגשתי למנתח לייעוץ והוא אמר שזה נוצר בעקבות הירידה במשקל ויש פתרון שהוא להחליף שתלים מאחר ועברו הרבה שנים והשתלים שלי כבר ישנים ויש שתלים היום שפחות נוטים לריפלינג, ובנוסף מאחר ולא תיקנתי בניתוח הראשון את האי סימטריה ביקשתי מהמנתח לתקן גם אותו.
בספטמבר2021 עשיתי את הניתוח , המנתח שאל מה אני רוצה אמרתי שאני רוצה את החזה או אותו הגודל בדיוק או יותר קטן.
כשיצאתי מהניתוח המנתח הכניס לי שתלים יותר גדולים ב30 סיסי והאי סימטריה נשארה בעינה.
לאחר הניתוח עשיתי תחקיר בנושא הריפלינג והפתרונות להעלמת הריפלינג הם
1.שתל מתחת לשריר
2.שתל יותר קטן
3.הזרקת שומן לחזה
יש לציין כי המנתח לא הציע לי הזרקת שומן, והשתלים שיש לי הם מעל השריר .
ניגשתי למס' חוות דעת לאחר הניתוח ואמרו לי שהתוצאה טובה אך הריפלינג עשוי להופיע כשיירדו הבצקות וכך אכן קרה , אני חצי שנה אחרי הניתוח והופיע לי בשנית ריפלינג.
שוחחתי עם עורך דין לרשלנות לרפואית ונענתי בתשובה כי המקרה הוא בעייתי ועל כך שמסתכלים על התוצאה הכללית של המראה.
השאלה היא האם במקרה זה שלא הוצגו בפניי כלל האופציות כמו גם העבודה שהמנתח טען כי החלפת השתלים הם שיפתרו את הבעיה, והבעיה לצערי לא נפתרה האם ניתן לומר כי ההתאמה האישית של המוצר אותו קיבלתי לא עונה לפתרון הנושא שכן נותחתי לשווא. |
|
|