חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

מהירות גלישה
מחבר:א (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/02/2022
שעה:14:05:57

שלום רב,
בתאריך 1/9/21 קיבלתי שיחת טלפון מנציגת שירות לקוחות מחברת בזק-בבקשה להצטרפות לסיבים אופטיים, ובטענה שכעת הספק אינטרנט רימון בע"מ (שבעבר לא היה ניתן לעבוד יחד עם בזק מסיבת התוכנת סינון שהם מציעים) - והדגישה שכעת המהירות ,שאני יקבל תהייה 600 מגה בייט באינטרנט הקווי ובאלחוטי (ויפי) היא תרד ל50%כלומר-300 מגה ביט יש לציין כעת שלאחר מסכת עינויים ועוגמת נפש קשה מצד בזק והספק אינטרנט רימון-היתה פשוט מזעזעת בלשון המעטה(כל ההמתנות הרבות על הקו- על חשבון הזמן שלי עם עם המשפחה כאשר כולם בוכים בבית והאשה כועסת על כך-בצדק! הם פשוט הצליחו להתיש אותי!!והטכנאי הבחיר מהספק אינטרנט רימון אמר שלטענתו הבעיה היא בתוכנת סינון שלהם (להלן- הספק אינטרנט רימון !!!שהוא זה שגורם להורדת המהירות בבדיקה שאני עושה איתו(ע"י שליטה מרחוק)ובשורה התחתונה-טכנית לא ניתן לעשות כלום ובאותם מילים אלו שהוא אומר לי-אני חוזר ואומר בפניו מספר פעמים-שהנציגת שירות (של בזק שהציעה לי להצטרף לסיבים האופטיים - בפירוש אמרה לי שאני יקבל עם הספק ) ,להלן אינטרנט רימון 600 מגה בייט -ואמרתי לו שכל זה היה נמנע מלכתחילה ולא .הייתי מצטרף!! עם רק היו מודיעים לי על כך-היו חוסכים ממני את כל עוגמת נפש הזאת,

כעת בכתב ההגנה של החברה-הם טוענים שחברת בזק-היא שהציעה לי להצטרף לשירות ולחברת רימון(להלן:הספק) אין כל קשר להבטחה של חברת בזק..והם מסירים כל אחריות בנושא,
השאלה שלי,מה חוק הצרכנות אומר בעניין?
20/2/2022 14:05 א מהירות גלישה
23/2/2022 08:46 המועצה לצרכנות    re:מהירות גלישה