| ![]() |
| קשיש ואתיק. קניתי מחשב נווטבוק. לאחר ניסין כמה ימים התברר שלא יכול להשתמש . | ||
| מחבר: | בוריס ד (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/02/2022 | |
| שעה: | 16:12:11 | |
| קניתי את מחשב נייד במרס 7 2021,בהזמנה בטלפון,קיבתי בעוד 10 ימים עם שליח דואר.
חבר הפעיל מחשב בחודש אפריל, אז 21 למאי פניתי לחברה. כתבתי: שלום, מצטער שקניתי, יתכן שבגלל גילי, לא יכולתי להסתדר.. בגלל אותיות קטנטנות, בגלל אותיות קטנות על מקלדת, בגלל שלא שומע כלום, בגלל עכבר. חבר עזר לקשר לאינטרנט.. לא יכול להשתמש.. מסך אין דמיון עם מסכי של DELL. לא הייתי קונה, לא יודע להשתמש. בברכה בוריס דוברובנסקי.. תשובה שקיבלתי מי מוחר: "צר לי על הרגשתך. מהמוצר הנ"ל נמכרו מאות של יח' ולא נתקלתי בתלונות דומות. כאמור אנחנו רק משווקים את המוצרים ולא מייצרים אותם. בברכה..." - לפי תאריכים התכתבות במייל פניתי לחברה תוך חודשיים. קיבלתי תשובה שלילית. לכן לא פניתי יותר, חליתי.. עדיין לא משתמש במחשב, מלבד ניסיון ראשון הלא מוצלח... בברכה. תודה על נכונות לעזור. יתכן שמאז עברה פחות לשנה.. לא משתמש במכשיר.. מה זכויות צרכן במקרה שלי? אם יש סיכוי להגיש תביעה קטנה ולהחזיר קניה?? שלמתי 3200 + ש"ח. לא ראיתי מכשיר לפני קניה. אני בן 92, אזרח ואתיק. תודה על הבהרה זכויות. בקשה הגשתי 28-01 זה מגיש פרטים שהזכירו. | ||
| 17/2/2022 16:12 | בוריס ד |
קשיש ואתיק. קניתי מחשב נווטבוק. לאחר ניסין כמה ימים התברר שלא יכול להשתמש . |
| 17/2/2022 17:32 | המועצה לצרכנות |
re:קשיש ואתיק. קניתי מחשב נווטבוק. לאחר ניסין כמה ימים התברר שלא יכול להשתמש . |
| 18/2/2022 17:22 | בוריס |
re:re:קשיש ואתיק. קניתי מחשב נווטבוק. לאחר ניסין כמה ימים התברר שלא יכול להשתמש . |
| 22/2/2022 14:53 | המועצה לצרכנות |
re:re:קשיש ואתיק. קניתי מחשב נווטבוק. לאחר ניסין כמה ימים התברר שלא יכול להשתמש . |