חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
מחבר:ורוניקה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:09/02/2022
שעה:18:36:56

שלום,
אני קניתי לאחרונה תחתונים LOOXUNDIES (באשראי הם רשומים כ- יופיי וליד מכירות אונליין" ) לפני הקנייה ענו מאוד מהר אך הם שלחו לי מוצר לא נכון ועכשיו אין מענה

אני שלחתתי מכתב המודיע על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה אשר נמצא האתר של המועצה, אך אני חוששת שימשיכו לא לענות גם לאחר תום 14 ימי עסקים

רציתי לשאול אם אוכל לבקש מחברת כרטיס האשראי שלי לבטל את העסקה במקרה כזה ומה צריך כדי שחברת כרטיס האשראי תבטל עסקה כזאת בצורה שידעו שהעסק הוא בעל האשמה ולא אני?

במקרה ולא ניתן לבטל את העסקה איך אני ממשיכה הלאה כדי לקבל את הכסף שלי חזרה?

תודה רבה
9/2/2022 18:36 ורוניקה במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
9/2/2022 18:40 ורוניקה    re:במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
10/2/2022 13:49 המועצה לצרכנות    re:במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
10/2/2022 14:43 משה       re:re:במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
10/2/2022 15:12 המועצה לצרכנות          re:re:במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?
10/2/2022 15:19 משה             re:re:re:במקרה ואין מענה לאחר הודעה על ביטול עסקת מכר מרחוק בשל אי התאמה מה עושים?