חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
מחבר:איתי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:08/02/2022
שעה:23:31:57

שלום,
נרשמתי לקורס טכנולוגי במכללה בעלות של קצת פחות מאלף שקל ובסבסוד חלקי של משרד העבודה. עברתי את מבחן הסינון של המכללה, שעסק במספר תחומים, ובין היתר בתחום שלא ידעתי שנדרשת בו הכרה די מקיפה. ביום הראשון לקורס הרגשתי שאני לא מצליח לעקוב אחר המרצה (בדיעבד, חבר מהתחום שלא הכרתי בקורס אמר שהוא לא יודע להסביר את החומר), וכמות החומר הבלתי-מוכר עבורי בתחום המדובר הייתה די אינטנסיבית וקשה מאוד עבורי. לכן, כבר ביום הלימודים הבא פניתי למנהל המכללה כדי לברר מהן האופציות העומדות בפניי, והוא טען שבכל מקרה לא אוכל לקבל החזר מלא או אפילו חלקי עבור הקורס. וכמו כן הוא גם סירב להצעתי כיום, שאלמד מהקלטות של מרצה אחר במכללה, מבלי לתפוס מקום של סטודנט נוסף. הסתבר לי בדיעבד, ורק לאחר פתיחת הקורס, שבאחד המיילים שנשלחו אליי מהמכללה (אך לא זיהיתי אותו ככזה מאחר ושם השולח או המכללה לא הופיעו בכותרתו), היה קיים מסמך התחייבות שמונע ממני לכאורה לבקש החזר כספי או דחיית קורס. בכל מקרה מעולם לא חתמתי על טופס זה או שלחתי אותו בחזרה לצוות המכללה עם הפרטים שלי. אני אשמח לברר בבקשה מה אומר החוק לגבי החזר כספי כלשהוא או דחיית הקורס למועד אחר.
8/2/2022 23:31 איתי התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
10/2/2022 13:16 המועצה לצרכנות    re:התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
10/2/2022 13:42 איתי       re:re:התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
10/2/2022 14:19 המועצה לצרכנות          re:re:התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
10/2/2022 18:46 איתי             re:re:התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה
14/2/2022 16:04 המועצה לצרכנות                re:re:re:התנהלות לגבי קורס טכנולוגי במכללה