| מחבר: | יעל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/02/2022 |
| שעה: | 22:37:06 |
|
היי,
ביצעתי רכישה באתר דלתא, ולצערי חלק מהפריטים לא התאימו במידה. ניגשתי לאחת מחנויות הרשת על מנת להחליף מידה והפריטים לא היו במידה שחיפשתי. לכן, ביקשתי מהמוכרת לזכות אותי על הפריטים על מנת שאוכל לרכוש אותם שוב באתר במידה הנכונה. המוכרת טענה בתוקף שהיא לא יכולה לזכות את האשראי אלא רק לתת זיכוי לחנות. בלית ברירה, הסכמתי לקבל זיכוי.
זכרתי כי בעבר לא ניתן היה לממש זיכויים וקיוויתי שאולי משהו השתנה (בעבר קיבלתי מתנה גדולה להולדת בתי שלא היה לי צורך בה והלכתי להחליפה ונותרתי עם זיכוי שעד היום לא הגעתי לממש היות והחנות רחוקה פיזית ממקום מגוריי ואת הרכישות אני מבצעת אונליין).
כששבתי הביתה בדקתי אם ניתן לבצע תשלום באתר דלתא עם זיכוי והבנתי שלא, ומבדיקה קצרה הבנתי שכך ככל הנראה ברוב אתרי האונליין (קסטרו, גולף קידס, טרמינל X, מוצצים).
להפתעתי הרבה, כשקראתי את מדיניות ההחזרות ראיתי שאני כן זכאית לקבל זיכוי לאמצעי התשלום איתו שילמתי, כך שהמוכרת הטעתה אותי, על אף העובדה שביקשתי לדבר עם מישהי בכירה ומישהי ניגשה אליי ואמרה שזיכוי לחנות זו האופציה היחידה.
אז, גם לא זיכו את האשראי כפי שהיו צריכים, וגם נותרתי עם זיכוי שאין ביכולתי לממש..
תודה על ההתייחסות והעזרה,
יעל
|
|
|