| ![]() |
| אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה | ||
| מחבר: | שלומי (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 31/01/2022 | |
| שעה: | 15:50:52 | |
| שלום. אשמח לעזרה.
לפני כמעט חודשיים רכשתי ספה מהאתר של ACE. הספה הגיעה לאחר 17 ימי עסקים (אף על פי שהוצהר שתגיע עד 14). המוביל נתן טווח של 3 שעות ולבסוף גם איחר ב-4 שעות ולמיטב הבנתי אני זכאי לפיצוי. לאחר שהמוביל הרכיב את הספה התברר שהוא הרכיב רגליים שונות ממה שהיה בהזמנה (נראות שונה + 4 רגליים במקום 6). פניתי ל-ACE לגבי 2 התלונות - רגליים ואיחור המוביל. לגבי הרגליים - הם פנו לספק והעבירו לי את תשובתו במייל שבו כתב להם שאכן הייתה טעות בהספקה וניתן לקבל פיצוי (טוסטר) או להמתין שבועיים שהמוביל יגיע לאיזור ויחליף את הרגליים. לגבי איחור המוביל - הם נתנו לי טלפון של הספק להתנהל איתו ישירות. שוחחתי עם הספק, גם לגבי הרגליים וגם לגבי האיחור. לגבי הרגליים, הסברתי לו שאני מעדיף שישלחו את הרגליים אליי בדואר/אל סניף ACE ואני אאסוף וארכיב לבד- כי אני לא מעוניין להמתין שוב פעם למוביל שמאחר X שעות. אמר אין בעיה צודק ומקובל, נשלח לך. לגבי האיחור - אמר הוא יפנה למוביל. כמעט שלושה שבועות שבהם רדפתי אחרי אותו ספק - הודעות וואטספ וטלפונים. לגבי הרגליים הוא כל פעם אומר "בעוד שבוע נשלח לך את זה בדואר". לגבי האיחור - לבסוף הפנה אליי את המנהל של המובילים, התקשר אליי לטלפון ואותו אדם אמר שיגיע אליי הביתה למחרת כדי לפתור את הבעיה. למחרת הוא הגיע עם המוביל עצמו (אותו אחד שאיחר) ואמר שהוא מוכן לתת לי מקסימום 250 ש"ח (דרשתי 600, ולבסוף התפשרתי על 500). וכשלא הסכמתי הם איימו עליי שישחטו אותי ואת התינוקת שלי (שאותה החזקתי בידיים בזמן שהם איתי), ויפגעו במשפחה שלי, בבית שלי וברכב שלי. בנוסף, כמובן, לקללות נעימות. התקשרתי למוקד 100 והגשתי תלונה והם נחקרו והורחקו מהעיר לשבועיים. מאז המשכתי לרדוף אחרי הספק לגבי הרגליים. ושום דבר לא זז. בשלב מסויים הפסיק לענות לי. פניתי שוב פעם ל-ACE ואמרתי להם שאני לא מבין למה אני צריך לעבור את כל הדבר הזה? רכשתי מהם, למה אני צריך להתנהל מול הספק והמובילים העבריינים שלו? הם קיבלו את פנייתי ואז אמרו לי ש"הספק אמר שבעוד שבוע ישלח לך את הרגליים". כמובן שעברו מאז עוד שלושה שבועות ולא נשלח כלום ואף אחד לא יצר איתי קשר. איך אני ממשיך מפה? אני רוצה להגיש תביעה בביה"מש לתביעות קטנות לגבי המוביל לדרישה לפיצוי על איחור ועל כל העוגמת נפש - על האיומים שקיבלתי מהם ועל זה שביליתי 3 שעות בתחנת משטרה. אין לי את הכתובת שלו, יש לי רק ח.פ שהיה על קבלה. אין שם כתובת ואין שום דבר נוסף. מה אני עושה לגבי הרגליים של הספה? כמו שכתבתי, הורכבו לי 4 רגליים שונות במקום 6 רגליים אחרות לחלוטין. פשוט מסתבר שגם לדבר עם ACE זה כמו לדבר אל הקיר. תודה | ||
| 31/1/2022 15:50 | שלומי |
אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |
| 31/1/2022 16:24 | המועצה לצרכנות |
re:אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |
| 1/2/2022 08:01 | שלומי |
re:re:אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |
| 2/2/2022 17:09 | המועצה לצרכנות |
re:re:אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |
| 2/2/2022 19:49 | שלומי |
re:re:re:אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |
| 6/2/2022 08:38 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:אי הספקת מוצר בזמן והספקת מוצר שונה |