חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול בגלל שלא התקבל השירות
מחבר:בת אל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:27/01/2022
שעה:17:24:35

רכשתי 2 כרטיסי סים והשתמשתי בהם כאינטרנט במודם(בידיעת החברה)
במשך כשנה וחצי הכל היה תקין
לפני שבועיים ביום ראשון 16.1 האינטרנט נחלש אבל עדיין לא התלוננתי כי אמרתי אולי בעקבות תשתיות הרכבת הקלה התנתק ויחזור (קרה כמה פעמים והכל טוב)
יום יומיים-האינטרנט מקרטע ולא חוזר לעצמו - תכלס אי אפשר להשתמש ככה עד שנעצר לחלוטין
יום רביעי 19.1 התקשרתי ואחרי ניסיונות של טכנאי מרחוק אמר לי להחליף את כרטיסי הסים לחדשים
הלכתי לחנות שלהם והבאתי בחינם כרטיסים חדשים
כשחזרתי הביתה הפעלתי אותם עם נציג ועדיין לא היה אינטרנט
העבירו למחשוב מתקדם חזרו אליי לקחו את מספרי הטלפון הלא תקינים (כאילו לא רשום בתקלה על איזה מספרים מדובר) ואחכ לא חזרו אליי לטפל בתקלה
חמישי חזרתי אליהם ניסו לבדוק אם יש תקלה באנטנה באזור ולא היה
עשו פעולות מרחוק אבל לא עזר
ביום ראשון 23.1 שוב התקשרתי כי הם לא חוזרים לוודא שתקין ועוד הפעם פעולות מרחוק ללא תועלת
כל פעם נציג אחר עונה ואחד אומר שאפשר לבדוק אנטנות באזור השני אומר שאי אפשר
יש לציין שדיוחתי לכל אחד מהם על הרכבת ועל האזור ובכל הפעמים אמרו שאין בעיה ולא הצליחו לסדר את התקלה
היו פעמים בהם ניסיתי להשיג טיפול אחרי השעה 16:00 חלק אמרו שהסתיימו שעות הפעילות וחלק ניסו לעזור
אחד אפילו אמר לי שהוא לא מדבר מ 012 אלא מפרטנר כשהטלפון שהתקשרתי אליו הוא אותו מספר שענו לי מ- 012 בכל הימים
התייאשתי וביום חמישי 27.1 התנתקתי כי לא סיפקו לי את השירות של האינטרנט במשך שבועיים ולא חזרו גם לוודא שתקין אצלי
ביקשתי מהם שיפצו אותי (סה"כ השתמשתי בסים שבוע תקין, ושבועיים ללא שימוש של עוגמת נפש וטרטורים ללא תועלת) והם לא מוכנים למרות שדיברתי עם נציג והוא אמר שאין בעיה יפצו אותך אבל לא היה מוכן לנתק את כרטיסי הסים כי זה היה אחרי 16:00 (זה אותו נציג שאמר שהוא לא 012)
לקחתי אפילו את הטלפון לטיול ברכב (יש לציין שזה אותו טלפון שבו התבצעו הניסיונות שלהם לטפל בכרטיסים) בדקתי אזורים אחרים בהם האינטרנט כן עבד ובכל זאת הם ממשיכים בשלהם ולא פותרים את הבעיה או לא מודיעים שבאמת אין אנטנה כאן יותר
מה החוק אומר?
27/1/2022 17:24 בת אל ביטול בגלל שלא התקבל השירות
30/1/2022 14:55 המועצה לצרכנות    re:ביטול בגלל שלא התקבל השירות