| מחבר: | לירון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/01/2022 |
| שעה: | 12:27:59 |
|
שלום רב,
אנחנו קבוצה גדולה של סטודנטים שגרים ביחד במעונות (לא של המכללה) ולצערנו הרב התשתית של אינטרנט היחידה שיש פה היא של הוט ולכן אין לנו יותר מידי בררה אלה להיות לקוחות שלהם. כבר בערך חודש שאנחנו סובלים מזה שאין לנו אינטרנט יציב מספיק כדי שנוכל להגיש עבודות מהמחשב ו/או להתחבר לשיעור בזום (מבלי שכל חצי דקה התנתק לכמה דקות). דבר זה מאוד מקשה על כולנו בהתחשב בעובדה שכל המדינה עברה ללימודים בזום (גם ככה לימודי תואר הם לא קלים וזה רק מקשה עלינו עוד יותר). שפנינו להוט הם טענו שבגלל שהם עושים פה שידרוג בתשתית יש בעיות. לכמה מאיתנו (כולל אני) היה צריך להחליף את הראוטר והזמנו טכני אך במקום הגיע שליח (שאסור לו להכנס בכלל לדירה). שזה קרה לי, אני הייתי צריכה לצעוק עליהם בטלפון במשך שעתיים כדי שישלחו לי טכני באותו היום ולהגיד להם שעם זה השירות שלהם שידעכו שיבוא לקחת את זה באותו היום כיוון שזה יקח להם בחוץ (אחרי שהם ניסו לנפול אותי לטכני ולא הבינו למה אני לא יכולה לסדר את התקלה). אחרי שהטכני סידר את האינטרנט, האינטרנט עבד רק יום אחד. שדיברתי איתם על זה הם אמרו שצריך לשלוח טכני שיבדוק הם אמרו שיש להם טכני לעוד שבוע גם אחרי שאמרתי להם שאני סטודנטית (שזה נראה לי הזוי שהם מצפים שנלמד בזום בלי אינטרנט). לכן ביקשתי להתנתק הם כל הזמן ניתקו אותי ואני הייתי צריכה להתקשר אליהם 13 פעמים באותו היום בשביל זה ולריב איתם כדי לדבר עם מנהל בטענה ש״מנהל לא מתעסק עם דברים כאלה״ או ״אני צריכה אישור מהמנהל כדי להעביר אותך עליו״ ואחד לסרב להעביר אותי מבלי הסבר לגיטימי למה. ואחרי שצעקתי עליהם כל פעם שהתקשרתי (והייתי צריכה להפסיד שיעורים בגלל השיחות האלה) העבירות לאיזו מנהלת שרבתי איתה אחרי שביקשתי להתנתק אבל היא התעקשה שאני צריכה להקפי את החשבון שלי לחצי שנה ושנקווה שזה יסתדר עד אז ונציגה אחרת אמרה לאבא שלי שאין להם פיתרון בשבילי ולהם אין שום פיתרון בשבילי ושאני צריכה למצוא פיתרון אחר עד שהם יסדרו את הבעיה. אף אחד מהפתרונות האלה לא הגיוני בשום צורה. אותה ה״מנהלת״ שהתעקשה שאני אקפי את החשבון שלי, אמרה שהיא יכולה לעשות לי טובה ולשלוח טכני באחד מהימים בזמן שאני בלימודים (במכללה) שיבוא לתקן. שאמרתי לה שאני לא יכולה היא אמרה ברוב חוצפתה ״אז מה את רוצה שאני יעשה? תחליטי מה יותר חשוב לך״ (במילים אחרות שאני אחליט עם חשוב לי יותר להיות בשיעור וללמוד או שהם יבוא לתקן) אחר כך אמרה ״אז לא יקרה כלום אם אבא שלך״ ושא רצח לה שהוא עובד היא אמרה ״אז שיקח חופש כדי שננסה לסדר לך את הבעיה״. אחרי שהיא אמרה את זה ביקשתי ממנה את מי שמעלה אך היא טענה שאין אף אחד מעלה ושהיא בעמדה הכי בכירה שנותנת שירות ללקוחות. זה נראה לי פושט מוזר שאנשים כאלה בכלל נותנים שירות. כל ה-11 שיחות האלה היו בשני שעבר ב3/1/2022 והן סוכמו בזה שיצרו איתי קשר עד יומיים כדי לסגור סופית את החשבון שלי אצלם. ורק ביום חמישי נציג של הוט חזר אלי (אני חייבת להגיד שאחרי שצעקתי על כל הנציגים שדיברתי שם ממש לא ציפיתי שהנציג הזה יהיה כל כך נחמד כמו שהוא היה) והוא סגר את החשבון שלי בהוט. לעומתי יש פה עוד הרבה סטודנטים שאני להם כוח או זמן למשחקים האלה שהוא עושים כדי לא לאפשר לנו להתנתק מהם או לספק לנו את האינטרנט שלנו משלמים עליו. לכן אנו רוצים לברר מה צריך כדי להגיש תביע ייצוגית ואיך זה עובד.
תודה רבה |
|
|