חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

ביטול השתתפות בקורס דיגיטלי וליווי להורדה במשקל
מחבר:טלי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/01/2022
שעה:21:40:49

בסוף השבוע נתקלתי בפרסום בפייסבוק בו הזמינו להשתתף בערב חינמי אודות שיטת הרזייה / דיאטה / שינוי דרך חיים אשר מבטיח ירידה גדולה במשקל ושיפור הבריאות. נרשמתי למפגש שהתקיים במוצ"ש האחרון 8.1.22 בשעה 20.00 בזום.
לא פרסמו מידע על השיטה כך שלא יכלתי לחקור אודותיה בטרם המפגש כך שבאתי ללא ידע מוקדם על מה הולכת להיות ההרצאה.
מדובר בסוג של דיאטה / שינוי אורח חיים תזונתי דרסטי. המרצה היה משכנע, הביא דוגמאות לסיפורי הצלחה, השתמש בשמות של סליבריטאים ולאחר הרצאה של כ-50 דק' שהיתה דיי כללית ולא ירדה לפרטים אודות השיטה, סיים בהטבה שווה מאוד לנרשמים שכללה הנחה משמעותית מהמחיר באתר (כ-50%) וגם העניק סל מוצרים עם שליח עד הבית והזמנה לארוחת שף לנרשמים. כאמור כדי לקבל את כל זאת היה צריך לקבל החלטה מהירה וזריזה שכן להטבה היה תוקף עד חצות. שלא כהרגלי וללא מחשבה תחילה וחקר מעמיק אודות השיטה ועד כמה היא מתאימה לי, ביצעתי רכישה של 2000 ש"ח ב-10 תשלומים. מיד לאחר התשלום קיבלתי במייל קישור להיכנס ולצפות בקורס הדיגיטלי שמכיל הרבה מאוד שיעורים לצפייה עצמית. כבר באותו הלילה אחזה בה חרטה על הפעולה הפזיזה והנמהרת. למחרת, ביום ראשון, התקשר אלי נציג מטעם השף לשיחת היכרות, כבר בשיחה אמרתי לו שאינני שלמה עם ההרשמה ושזה מאוד דרסטי עבורי ושאולי עשיתי טעות, והוא שכנע אותי שהשיטה נפלאה ותעשה נפלאות לבריאותי ולמשקל שלי. בינתיים גם הוזמנתי לארוחת השף לעוד מספר ימים, שם אמורה לקבל את סל המוצרים במתנה. ומאז מוצאי שבת שביצעתי את העסקה, אני הולכת ומתחזקת בכך שהתכנית והשיטה איננה מתאימה לגילי, כאישה בת 60 שכן מדובר בתכנית תזונה דרסטית מאוד. במקרה התקשר אלי הערב שוב הנציג הנחמד ושבתי ושיתפתי אותו שעד עכשיו לא מצאתי זמן לצפות בשיעורי הקורס משום שאני עובדת כל היום מול המחשב ובערב כבר אינני מסוגלת, והסברתי שנראה לי שעשיתי טעות ושלא אוכל להתחייב ולהתמיד בתכנית הקיצונית. שאלתי אודות מדיניות הביטולים, והנציג הנחמד אמר לי לפנות בבוקר אל נציגה אחרת ולברר איתה. כבר שלחתי לה הודעה שתדבר איתי בבוקר. ושאלתי כעת, בסוג עסקה כזה ששילמתי מראש בעסקת תשלומים וקיבלתי קישור לקורס שכאמור טרם צפיתי בו, ועדיין לא קיבלתי את המוצרים וגם לא אשתתף בארוחה שהובטחה ל-10 הנרשמים הראשונים (שזה גם גרם ללחץ לקבל החלטה תוך דקות) , האם באפשרותי לבטל את העסקה ולקבל את כל כספי בחזרה, ואם אני חייבת באיזה שהוא סכום כדמי ביטול, מהו סכום זה.
תודה מראש
10/1/2022 21:40 טלי ביטול השתתפות בקורס דיגיטלי וליווי להורדה במשקל
12/1/2022 14:19 המועצה לצרכנות    re:ביטול השתתפות בקורס דיגיטלי וליווי להורדה במשקל