| ![]() |
| ביטול טיסה מצד חברת התעופה | ||
| מחבר: | אביגל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 03/01/2022 | |
| שעה: | 11:48:04 | |
| לפני מספר חודשים רכשתי דרך סוכנות נסיעות כרטיס טיסה לספרד לתאריך 30.12.21
יומיים לפני התאריך האמור קיבלתי הודעה מהסוכנות כי חברת התעופה ביטלה את הטיסה ועומדות לפני כמה אופציות. להשאיר את הכסף לזכותי בחברת התעופה לשימוש עתידי היתה אחת. והשניה אותה ביקשתי היתה לקבל החזר. סוכנת הנסיעות אמרה שעלי לשלם 35$ דמי ביטול, שאלתי מדוע עלי לשלם מכיון שלא זאת אני שביטלתי, מצידי הייתי טסה בשמחה. הסבירה שאלו נהלי החברה ואין לה יד בדבר, התנצלתי על שאני "עוקפת" אותה וביקשתי לדבר עם אדם בכיר יותר. העבירה אותי למישהי בהנהלת החשבונות שמטפלת בנושא ואולי היא תוכל לפטור אותי מהתשלום. הסברתי לאותה הגברת שהועברתי אליה שאין זאת אשמתי ואני לא חושבת שעלי לשלם דמי ביטול. חוץ מזה שהגברת דיברה אלי בטונים גבוהים ולא נעימים... אמרה שהיא חייבת לגבות דמי ביטול מכיון שהם חובים קשיים בעקבות הקורונה ולא מרוויחים.. ושעליה לשלם לסוכנת שמטפלת בי. הסברתי לה ששילמתי על הכרטיס בהעברה בנקאית ואני בסך הכול מבקשת שיחזירו לי את מלוא הסכום כפי שחברת התעופה החזירה להם. שוב, דיברה בצורה לא נעימה אף שציינתי שאני ומשפחתי טסים עימם כמה שנים, ענתה שגם אם טסתי איתם 200 פעמים... עדיין דורשת ממני דמי ביטול. יש לציין שהסכום אותו היא מבקשת עומד על 8.5% מעלות הטיסה. רציתי לדעת האם ביכולתה לקזז דמי טיפול מכרטיס הטיסה ששילמתי ושוב, ביטול הטיסה נכפה עלי, יומיים בלבד לפני הטיסה . בברכה ותודה אביגל | ||
| 3/1/2022 11:48 | אביגל |
ביטול טיסה מצד חברת התעופה |
| 5/1/2022 07:44 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול טיסה מצד חברת התעופה |