| ![]() |
| לא החזירו לי את הכסף-נמצאים בניו יורק | ||
| מחבר: | דניאל (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 02/01/2022 | |
| שעה: | 11:24:30 | |
| שלום רב
ב25 לאוקטובר כתבתי מייל לחברה do sswim שנמצאת בניו יורק עם השאלה האם עד תאריך מסוים הפריטים יגיעו כדי שאדע עם רלוונטי להזמין, כיוון שבאתר לא מסופק שום מידע על זמן ההגעה, גם לא במשלוח האקספרס. לא היה מענה, ניסיתי גם בפייסבוק ובאינסטגרם. ב29 לאוקטובר ביצעתי הזמנה באתר do sswim הזמנה בסך 564$ עם 5 פריטים. באותה דקה שבה הזמנתי שלחתי מייל שאומר- לא לשלוח את ההזמנה במידה והיא לא תגיע לפי התאריך המבוקש. באתר שלהם כתוב שאפשר לבטל הזמנה עד 24 שעות מביצועה. שוב, ללא מענה. אבל מה שכן נודע לי באופן אוטומטי שההזמנה בדרך אליי.. בלי התייחסות לבקשתי- נותרתי חסרת אונים. כשההזמנה הגיעה ב7.11 הרבה אחרי מה שהייתי צריכה. ב15.11 שלחתי אותה חזרה אני נשאתי בכל ההוצאות של המשלוחים. ב26.11 קיבלתי אישור שנמסרה ליעדה. מאז.. אני מנסה מרחוק אפילו דרך חברה שנמצאת בארצות הברית להתקשר ולנסות להבין למה אף אחד לא עונה, מישהי משם ענתה לי פעם אחת ואמרה שהמשלוח לא הגיע (למרות שיש לי הוכחה שכן) ושלחתי לה תרגום וצילומי מסך מטעם דואר ישראל שהמשלוח נמסר! אני רוצה לתבוע אותם, זו חברה משגשגת ולא איזה משהו מפוקפק. הכל מוכח ומגובה עם מיילים וניסיונות בלתי פוסקים למענה ראוי. כולל המדיניות שלהם באתר שהם לא עומדים מאחוריה. אשמח לדעת מה אוכל לעשות. | ||
| 2/1/2022 11:24 | דניאל |
לא החזירו לי את הכסף-נמצאים בניו יורק |
| 3/1/2022 09:34 | המועצה לצרכנות |
re:לא החזירו לי את הכסף-נמצאים בניו יורק |