חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זיכוי כספי/שובר זיכוי , עקב הפיכת מדינה למדינה אדומה
מחבר:רואי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:23/12/2021
שעה:13:26:41





שלום רב ,

ביצעתי לפני כמה חודשים הזמנה לטיסה לחו"ל לי ולמשפחתי על סך 4000 ש"ח, דרך חברת bookaflight . המדינה הפכה להיות אדומה ואין באפשרותנו לטוס ליעד , בהזמנה עצמה היה רשום שאין פיצוי כספי למקרה של ביטול ואי אפשר לשנות טיסה , עכשיו הטיסה גם לא בוטלה עד עכשיו על ידי חברת התעופה .

אבל אנחנו לא אשמים בכך שהמדינה הפכה להיות אדומה ומונעים מאיתנו לטוס . בבדיקה שנעשתה עם לקוחות אחרים שביצעו הזמנה ישירות דרך חברת התעופה ישראייר למרות שלא ביטלו את הטיסה הם קיבלו עדיין שובר זיכוי למשך שנה שניתן לממש אותו בהמשך .

הבעיה שאני מנסה ליצור קשר עם החברה שדרכה ביצעתי את ההזמנה , אבל אין מענה מצידם כבר לאינספור מיילים והם עוד מבקשים 100$ בשביל שאוכל ליצור איתם קשר ולברר מה אפשר לעשות . השאלה שלי אליכם זה האם ניתן לעשות משהו בנדון ואיך אוכל לקבל את הכסף שלי בחזרה או לפחות לא לבטל אלא לקבל שובר זיכוי לפחות לפני שיגיע מועד הטיסה בתחילת שבוע הבא , ומה לעשות שאני לא אשם שהמדינה הפכה פתאום לאדומה , ואני לא יכול ליצור קשר כלל ככלל עם החברה bookaflight שביצה את ההזמנה .

ככה שאני נופל בין הכיסאות .

מה אתם ממליצים לי לעשות ? והאם יש איזה שהיא דרך להחזיר את הכסף שחשוב לי ולילדים שלי ?!!
23/12/2021 13:26 רואי זיכוי כספי/שובר זיכוי , עקב הפיכת מדינה למדינה אדומה
23/12/2021 16:09 המועצה לצרכנות    re:זיכוי כספי/שובר זיכוי , עקב הפיכת מדינה למדינה אדומה