| מחבר: | קרן ברזלי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 21/12/2021 |
| שעה: | 19:46:16 |
|
| רכשתי מיניבר מים של חברת אפיקים בשם נועם 1 אתמול יום שני 20 בדצמבר הגיע המתקין ששם וחיבר לנו את המתקן במטבח ואף שכנע את בעלי שכדאי לו לרכוש בנוסף את האחריות למתקן המים מכיוון שזה נותן לנו אחריות לשלוש שנים על סך 7 שח כפול 36 תשלומים וכולל מסנני מים והחלפתם כל חצי שנה עם מתקין מקצועי מטעם החברה כמובן שלקחו לנו את האשראי וכבר באותו הרגע וידא שהתשלום אושר מייד בצאת הטכנאי מהבית מזגתי לי ולילדיי כוס מים מהבר שקניתי ולמים היו טעם לוואי חריף ביותר של פלסטיק שגרם לי ולבעלי לבחילה עזה במהלך כל היום! רכשנו את המוצר לאחר שהובטח לנו שהמוצר שלהם מפיק מים מים נקיים וטעימים יותר ובחרנו במכשיר זה מכיוון שיש לו כפתור של מצב שבת שאנחנו שומרים שבת וכשרות בבית . יום למחרת שזה היום בו אני כותבת מכתב זה פניתי בבוקר מוקדם לחברה בשיחת טלפון שחיכיתי במשך שעה שיענו לי ולאחר שענתה לי בחורה בשם רחלי שיתפתי אותה בכך שיש טעם לוואי חריף של פלסטיק אמרה שזה דבר רגיל ובגלל שזה מכשיר חדש בגלל הפלסטיקה צריך לרוקן את המים הרבה פעמים וככה זה ייעלם הטעם הסברתי לבחורה שמילאתי 5 דליים של מים! וזה עדיין לא חלף ושברצונו שיגיע טכנאי שיגרום לכך שמי השתייה יהיו תקינים ויהיה אפשרי לשתות מים ללא טעם של פלסטיק מזעזע והיא אמרה שיהיה לה טכנאי לעוד שבוע כמובן שהתעקשתי והיא שמה אותי שוב בממתינה לאחר שחיכיתי 30 דקות היא אמרה לי מצטערת אין לי טכנאי אז אמרתי לה אוקיי אז אני רוצה לבטל עכשיו את העסקה ואז נאמר לי שהיא לא יכולה לבטל רק מנהלת שהיא כרגע בפגישה אמרתי לה שאחכה על הקו ושתבטל מייד את הרכישה כי עברו פחות מ72 שעות והיא מצידה המשיכה לומר שיחזרו אליי כדי לבטל בעוד 3 ימים וניתקה לי את הטלפון , שלחתי להם הודעת וואטסאפ אותה התשובה שלחתי להם מייל הם לא הושיבו אני רוצה את כספי בחזרה ושיחקו את בר המים המזוהם בטעם פלסטיק לא יכולה להשתמש במוצר שנתנו לי והם לא רוצים לבטל לי כל העסקה סהכ 5220 שח מבקשת שתעזרו לי בדחיפות לפני שאגיע ל14 ימים |
|
|