חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

חיובים על ספק אינטרנט שלא קיים
מחבר:איליה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:20/12/2021
שעה:20:49:44

שלום, לפני כחצי שנה יצרו איתי קשר נציגים של בזק בינלאומי והציעו לי לעבור אליהם, בתום השיחה סוכם שידבר איתי טכנאי שינייד אותי כיוון שהם לא עובדי בזק בינלאומי אלא רק נציגים שלה.
מאז לא שמעתי מהם במשך חודשים וכמובן ששום טכנאי לא חזר אלי, אך לאחר תקופה שמתי לב לחיובים מבזק ,ניסיתי ליצור קשר עם בזק אך היה רשום שאין מנוי כזה, לא הבנתי שמדובר בבזק בינלאומי, ומדובר בחברות שונות, לאחר מכן ביטלתי את הוראת הקבע של חיובים אלו.
לפני כמה ימים התקשר אלי עו"ד מטעמם ונאמר לי כי אני חייב לבזק בינלאומי סכום על סך 300 שקל עקב חסימת התשלום ועל זה שהם פנו לעו"ד, הסברתי לו שמעולם לא קבלתי שום שירות מבזק בינלאומי, והוא אמר לי לפנות אליהם לבירורים, פניתי וקבלתי מהם את החשבוניות על ה"שירות" שקבלתי, מבדיקה של החשבוניות התברר לי כי הפרטים שם שגויים ואינם על שמי או מקום מגורי ובנוסף מספר הרחוב איננו קיים בכתובת הרשומה על החשבונית, כך שהשירות ניתן לכתובת לא קיימת.
כמובן שגם ביררתי עם הספק אינטרנט שאיתי ושאליו אני מחובר עוד מ-2016 , הוטנט, והם מעולם לא קיבלו הודעה על התנתקות והם אינם עובדים עם בזק בינלאומי.
שאלתי היא האם יש פה עילה לתביעה נגדם בגין הונאה, או לפנות אליהם, להסביר את המצב ולדרוש החזר כספי על החיובים?
20/12/2021 20:49 איליה חיובים על ספק אינטרנט שלא קיים
22/12/2021 08:08 המועצה לצרכנות    re:חיובים על ספק אינטרנט שלא קיים