| ![]() |
| ביטול עסקה על ידי האתר | ||
| מחבר: | שירה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 13/12/2021 | |
| שעה: | 09:30:07 | |
| ביום 1.12 רכשתי בושם דרך אתר מאחת הרשתות הגדולות בארץ
נכתב לי כי הבושם יסופק על ידי ספק חיצוני עוד טרם סיום הרכישה. אכן סיימתי את הרכישה ועל פי האתר וכן מייל אישי שנשלח אלי נכתב לי כי הבושם יגיע תוך שלושה ימי עסקים אך לצערי אף שחלף המועד אף גורם לא יצר עימי קשר. הרמתי את הכפפה ולאחר פניות כתובות שנענו רק בתשובה גנרית ״בטיפול״ החלטתי אתמול לחייג אל החברה המפעילה את האתר (לא לספק) והם טענו שוב שהנושא בטיפול אני כמובן בקשתי שיהיו שקופים איתי ויסבירו לי מה זה הטיפול הזה שלוקח זמן רב כל כך? הוסבר לי שנציגה העונה לשם כלשהו מטפלת בי והיא תמורה קשר להסביר אם צריך. מספר שעות לאחר מכן קיבלתי מייל בעניין ביטול העסקה לפי בקשירת הלקוח טרם קבלת המוצר, דבר שלא קרה ולא נברא אני לא זו שבקשתי לבטל את העסקה כאמור. התקשרתי שוב למוקד שירות הלקוחות של החברה שם ענה לי נציג שהסביר כי כמראה לספק אין את המוצר ונפלה טעות והוא לא יכול לספק לי את הבושם כי אינו מספק בשמים. היום התקשרה הנציגה שלכאורה מטפלת בעניין ולא חידשה רבות הסברתי לה שכמי שמפעיל את האתר יש להם אחריות לערכים המוכנסים בו ואם נפלה טעות עליהם לקחת אחריות בטח ובטח כאשר הם עצמם משווקים את הבושם הזה ולכן עליהם לספק לי את הבושם. לטענתה רק הספק צריך לפצות אותי על עוגמת הנפש שלי אבל מה שבטוח זה שהבושם לא יועבר אליי בכל מקרה, זו עמדתה, שכן הספק הוא שהעביר להם את תוכן הפריט שלמעשה איננו מוכר והם רק פרסמו את מה שהעביר להם. בשל היות החברה המפעילה של האתר ובשל כך שהיא הכיס הגדול בעניין וכן בשל כל שיש באפשרותה להעביר לי את הבושם שבין כה משווק על ידה ונמצא אצלה במלאי אני רואה בה אחראית להעביר לי את הבושם שכן זה מבוקשי. אודה לחוות דעתכם, שירה. | ||
| 13/12/2021 09:30 | שירה |
ביטול עסקה על ידי האתר |
| 13/12/2021 15:02 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה על ידי האתר |