| ![]() |
| ביטול לימודים לקורס לאחר בעיות בהתנהלות ההנהלה | ||
| מחבר: | יאנה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/12/2021 | |
| שעה: | 14:19:37 | |
| שלום רב,
נרשמתי ללימודי עיצוב פנים בטכניון ביחידה ללימודי חוץ. במעמד ההרשמה אשר הייתה לפני הקורונה נאמר לנו כי הלימודים לא יתקיימו בזום ואם תהיה בעיה ייערכו בהתאם. לאחר מפגש מידע שבו נאמרו דברים אלו נרשמתי ללימודים ונתבקשתי לחתום על הצהרה שאין לי אפשרות לקבל שום החזר במידה של ביטול לאחר שבועייים מתחילת הקורס. כאשר הלימודים החלו המדינה כולה הייתה בסגר ולכן נאלצנו ללמוד סמסטר שלם בזום למרות ההבטחות. התרענו על המחדל בפני רכזת הקורס והמרצים והם טענו שאין הבדל בתכנים. בסמסטר העוקב חזרנו ללימודים במתכונת רגילה והבנו שפשוט עבדו עלינו ויש הבדל גדול. מעבר לכך הייתה נשירה גדולה של סטודנטים בעקבות התנהלות כושלת של ההנהלה. ניסינו לתקשר מולם את הקשיים ונענינו במיילים קצרים ותשובות לקוניות. לקראת סמסטר ג׳ ובעקבות הנשירה הם אף החליטו להוריד מרצה ולפגוע באיכות הלמידה. שוב פעם פנינו והבענו את הסתייגותינו מהמהלך ובאופן כללי מההתנהלות הכושלת (אוכל להרחיב). מרבית הסטודנטים שנשארו נשארו כי הם הכסף שלהם מוחזק כבן ערובה. אני מעוניינת לבטל את הלימודים ולקבל החזר על החלק היחסי (שנה מתוך שנתיים של לימודים). אני יודעת בבירור שהיו סטודנטים שקיבלו החזר. התשובה שניתנה לי הייתה תשובה של שורה אחת שאין אפשרות. ניסיתי לפנות למנהל המחלקה אך זה לא עזר. האם יש לי מה לעשות עם הנושא? מדובר ב10,000. האם יש להם זכות להחתים מישהו ללא אפשרות ביטול ולהרע את התנאים במהלך העסקה? אשמח לעזרה. תודה רבה | ||
| 12/12/2021 14:19 | יאנה |
ביטול לימודים לקורס לאחר בעיות בהתנהלות ההנהלה |
| 12/12/2021 17:27 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול לימודים לקורס לאחר בעיות בהתנהלות ההנהלה |