| ![]() |
| סירוב לכיסוי עלות המשלוח בהחזרת מוצר שגוי | ||
| מחבר: | רותם (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 12/12/2021 | |
| שעה: | 13:13:13 | |
| הזמנתי מהאתר של ACE סל כביסה.
מסתבר שהסל לא מסופק ע"י אייס עצמם אלא מאיזשהו ספק חיצוני (בדף המוצר לא כתוב על זה משהו!). המוצר הגיע שונה מהמתואר. לא אותו עיצוב, לא אותן מידות. דומה, אך בבירור לא אותו מוצר. לא התאים לי, רציתי להחזיר. יום לאחר קבלת המוצר פניתי לאייס, והם אמרו שיעבירו את הפניה לספק. וידאתי שאם יחזרו אליי אחרי יותר מ48 שעות זה עדיין ייחשב שפניתי ב48 שעות הראשונות ולכן אהיה זכאית להחזר, הפקידה אמרה שכן. עברו מספר ימים ולא חזרו אליי, התקשרתי שוב, ושוב אותו סיפור... בקיצור זו ממש נהייתה סאגה שבסופה אני כבר שבוע בדיונים עם מוקד הווטסאפ של *הספק* (כבר 3 שבועות אחרו קבלת המוצר), שמתעקש שהמוצר בסדר אבל אם הוא לא לשביעות רצוני אני יכולה לשלוח להם אותו חזרה בדואר (למשרדי הספק, לא לאייס) והם יזכו אותי. אני מנסה להוציא מהם התחייבות שיחזירו לי את עלות השילוח בדואר והם מסרבים/מתחמקים. אייס מצידם אומרים שהם לא יכולים לעשות משהו כי האחריות היא למול הספק. בקיצור אני תוהה מה לעשות כדי לא לשלם על שילוח בדואר של מוצר שגוי... האם יש איזשהו מכתב של איום בתביעה או משהו שאני יכולה לשלוח לספק או לאייס או אם יש כל הצעה אחרת לאיך לגרום להם לעשות את הדבר ההגון ולקחת את המוצר שלהם חזרה בלי שאשלם.. | ||
| 12/12/2021 13:13 | רותם |
סירוב לכיסוי עלות המשלוח בהחזרת מוצר שגוי |
| 12/12/2021 16:39 | המועצה לצרכנות |
re:סירוב לכיסוי עלות המשלוח בהחזרת מוצר שגוי |