| ![]() |
| סופר יוחננוף | ||
| מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 09/12/2021 | |
| שעה: | 14:37:33 | |
| שלום רב
בתאריך8/12/21 בשעה1700 קופה037 עברתי חוויה לא טובה ולא נעימה בסופר יוחננוף צומת חולון היתחלתי את חשבון באופן עצמי ,נתקלתי למחירים לא מתאימים במדף או בכלל לא מופיע בקופה מחיר של דג נילוס 79.90,בקופה 84.90 פלפל ירוק אנונה אין מחיר בקופה פניתי לאחרי דניאל שמסתובב בין הקופות התצובה שלו היתה לכי תצלמי ,אחריי שצילמתי ובאתי לא עבר מוצר ,שלח אותי שוב לגיד למחלקת דגים שלא ציונו מחיר שעובר בקופה ..עז הגיע בחור איתי והוא טען שלא יודעה עז דניאל היתחיל לזלזל בי לשפיל, שהוא לא יודע מה אני רוצה ממנו.. פניתי שוב אליו למוצרים אחרים שלא מצאתי אתם בקופה עז זילזול יתגבר "שאני לא לבד "חכי בסבלנות גברת" בכוונה דלק אותי,אבל היה לו זמן לשתיה אקסאל,עברה "מנהלת" שאל אותה גם היא לא יודעת השאלה בסניף עבדים בעיניים של לוקוחת בכוונה ,כי אף אחד לא יודע .. אחריי יום עבודה להגיע לסופר יוחננוף ועוד לואחיך שבמדף ובקופה זה לא מחירים זהים ,כמו דניאל עובדים קופה מכריחים לצלם את מכיר שבמדף ,. בשרות לקות יש בחורה לא ממגזר ,תמיד מוכנה לעזור ,אם היא לא נימצת אין עם מי לדבר מאוד מקווה שתתנו פיתרון ליחס של עובד כלפיי לקוח , וגם המכירים מותאמים לקופה מאוד מקווה תשובה תודה | ||
| 9/12/2021 14:37 | מאיה |
סופר יוחננוף |
| 9/12/2021 17:43 | המועצה לצרכנות |
re:סופר יוחננוף |