| מחבר: | יוסי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 07/12/2021 |
| שעה: | 13:31:04 |
|
שלום,
לפני יותר מ4 חודשים הזמנתי שיש מחברת "אטרנו". קיבלתי הצעת מחיר בכתב ושילמתי מקדמה. לאחר המדידה התקשרו לבקש את שאר התשלום, שהיה גבוה יותר מההפרש שהייתי אמור לשלם. הסכום נשמע לי גבוה אבל הנציג שלהם שכנע אותי שכנראה הייתה לי טעות במידות שמסרתי והסכום שהוא מבקש הוא לפי המדידה האמיתית.
כשהגיע השיש ראיתי שהוא תואם למידות שנתתי, וכן שיש עליו פגמים קוסמטיים קטנים. איש השיש שהתקין אמר שאין מה לעשות בקשר לפגמים.
שלחתי לחברה תמונות של הפגמים וביקשתי שיתקנו או יחליפו את הלוחות או לחילופין יפצו אותי כספית, וכן שיחזירו את גביית היתר (ע"ס מעל 1000 ש"ח).
החברה שלחה שוב איש שיש כאשר אחד מהלוחות התפרק כדי להדביק מחדש, וגם הוא אמר שאין מה לעשות עם הפגמים.
לגבי ההבדל במידות, ניתנו לי כמה הסברים, בהתחלה אמרו שהתקינו לי דופן שיש שלא היתה בשרטוטים המקוריים, מה שלא היה ולא נברא, אחר כך אמרו שמדדו בשיטה אחרת מזו שהיתה בהצעת המחיר (חישבו פינה חיצונית באי פעמיים, ובהצעת מחיר לקחו פעם אחת). ההסבר השני הוא סביר יותר בעיני בתור הגורם לטעות.
מאז החברה די מתעלמת ממני. כל פעם אומרים שיבדקו ויחזרו אלי, ולא חוזרים. כבר דיברתי עם כמה נציגים בשיחות מוקלטות על פני 4 חודשים שהעניין נמשך.
מה ניתן לעשות? האם ניתן לחייב אותם לתמחר לפי השיטה בה מדדו בהצעת המחיר? איזה פיצוי אני יכול לדרוש בגלל הפגמים בשיש? |
|
|