חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אתר uggstore שכותבים עליו הרבה פה בפורום אודה לתשובתכם הדחופה
מחבר:tamar (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/12/2021
שעה:14:32:29

אני רואה שהרבה כותבים פה גם אני נפלתי לתרמית.
רציתי לקנות נעלי ugg ורכשתי דרך האתר שלהם- uggstore.co.il
יש להם גם יוזר באינסטגרם boots_australia

בסכום של כמעט 1000 שקל, הם שלחו הוכחות ששלחו חבילה אך כשהכנסתי את מספרי החבילה הראה שמעולם לא נשלחה/
ציינו שהחבילה תגיע תוך 7-27 ימים
המייל נשלח על ידי בחור בשם andrikskral10@gmail.com- אנדריי andre skral
לאחר שעבר חודש מהזמנת החבילה וגביית התשלום, ועדיין מספרי המעקב הראו שמעולם לא נשלחה- פניתי אל אנדריי על מנת לשאול מה קורה ולקבל את כספי חזרה, הוא אמר שייתכנו עיכובים לפי הפרוטוקול (עד 120 ימים!) ואם אעיז לבקש את כספי חזרה הם יתבעו אותי ועוד שלל איומים.
לאחר שעברו כחודשיים ועדיין לא קיבלתי את החבילה ומספרי המעקב עדיין הראו שאין חבילה, וכן כל פנייה שלי לאנדרי המייצג נתקלה באיומים על תביעות, פניתי לחברת האשראי שלאחר בירור החליטו להחזיר לי את הכסף (הם ציינו שבמידה ויוכיח שהחבילה נשלחה אז הם לא יחזירו).
לאחר קבלת הכסף קיבלתי מייל מאיים -
ֿשבמידה ולא אחזיר במיידי את הכסף ואבטל את הפניה לאשראי הם יתבעו אותי באלפי שקלים והם העבירו כבר לחברת גבייה-www.hovot.org
מי ששלח את המייל merrychen198707@hotmail.com -chen gianmei ממייל הוטמייל שנראה פיקטיבי לחלוטין
ושמה שאני עושה זאת הונאה- כן אני...
התחלתי לחפש את הכתובת של אנדריי ואני רואה את כל מה שהולך פה חשכו עיניי.
מה לעשות אני מפחדת?
חשוב לציין שהם אומרים שהחבילה תגיע לפי הפרוטוקול והעיכובים עד 120 יום (לא ראיתי פרוטוקול כזה וגם הם ציינו 7-27 ימים) אם הייתי מחכה 120 ימים חברת האשראי לאחר 90 יום לא מחזירה את הכסף... כמה נוח.
2/12/2021 14:32 tamar אתר uggstore שכותבים עליו הרבה פה בפורום אודה לתשובתכם הדחופה
6/12/2021 17:59 המועצה לצרכנות    re:אתר uggstore שכותבים עליו הרבה פה בפורום אודה לתשובתכם הדחופה
28/3/2022 10:09 ליאור    re:אתר uggstore שכותבים עליו הרבה פה בפורום אודה לתשובתכם הדחופה