חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

התקשרות עם שירות הלקוחות של חברת ישראייר
מחבר:עינה מנגל (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:02/12/2021
שעה:14:11:13

בנוסף לכרטיס הטיסה רכשתי גם טרולי (carry-on) ושתי מזוודות גדולות (hold luggage). בנוגע לטרולי רשום בצורה מפורטת מה הגודל והמשקל שמותר לעלות איתו לטיסה אבל בנוגע למזוודות הגדולות רשומה רק מגבלת משקל. מבדיקה שעשיתי לפני שבחרתי את הטיסה ראיתי שחברות לואו-קוסט אחרות מצויינת גם מגבלת גודל על המזוודות הגדולות.
בניגוד למגבלת המשקל (אם מדובר במזוודה של עד 23 קילו אפשר בעיקרון להגיע עם עד 32 קילו ופשוט לשלם על התוספת), במידה והמזוודה נחשבת גדולה מידי אי אפשר לשלם אקסטרה ובעצם פשוט אי אפשר לקחת את המזוודה הזו בטיסה. לכן, כדי להימנע ממצב שכזה פניתי לשירות הלקוחות של ישראייר וניסיתי לברר מולם אם קיימת מגבלה שכזו ואם כן אז מה התנאים שלהם בנוגע לגודל המזוודות הגדולות.
הבעיה היא שטלפונית אי אפשר בכלל ליצור איתם קשר ושלחתי להם כ-11 מיילים שעל חלקם הם הגיבו ועל חלקם לא, אבל בכול מקרה במהלך כול ההתכתבות בנושא זה טרם קיבלתי מענה על השאלה. במקום לענות על השאלה הם הפנו אותי למקומות אחרים שגם כן לא הייתה להם את האינפורמציה שאני מחפשת או שהם השיבו לי עם תשובות ואינפורמציה שאינה מועילה או אינה קשורה לשאלה ששאלתי. מרוב תיסכול ביקשתי שנציג מטעמם יצור איתי קשר טלפונית, אך גם בקשה זו לא קיבלה מענה או התייחסות.
מה אני יכולה לעשות ולמי אני יכולה לפנות במקרה כזה? מה קורה אם אני אגיע לשדה ותעופה ופתאום הם יטענו שהמזוודה שלי חורגת מהגודל המותר אחרי שהם התחמקו מלענות על השאלה שלי בנושא זה?
2/12/2021 14:11 עינה מנגל התקשרות עם שירות הלקוחות של חברת ישראייר
6/12/2021 18:33 המועצה לצרכנות    re:התקשרות עם שירות הלקוחות של חברת ישראייר