חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
מחבר:שני (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/11/2021
שעה:09:43:44

שלום!
לאבא שלי היה עסק לפני כמה שנים והיה לו תיק לקוח בחנות שמוכרת מוצרים למסעדות ומטבחים. נשאר לו אצלם זיכוי בסך כמה אלפי שקלים והוא נתן לי ייפוי כוח לעשות בו שימוש. בפעם האחרונה שהייתי שם (2017) קניתי כמה דברים ונשארו עוד כחמשת אלפים שקלים ביתרה. לפני שיצאתי משם דאגתי לשאול האם יש לזיכוי הזה תוקף, מאחר ואני לא מתגוררת באיזור, לומדת ועובדת ועם ילדה קטנה וכנראה שייקח לי זמן להגיע אליהם שוב. נאמר לי שלא ושהכל בסדר. יש לציין שגם על גבי הזיכוי והחשבונית שקיבלתי עבור הרכישה ובה צוינו גם פרטי הזיכוי והיתרה ל-א היה מצוין תאריך תפוגה שלו. מאז עברתי עוד שתי לידות, נכנסתי למשרה מלאה וגם בעלי עבר למשרה מלאה. לא התאפשר לנו להתפנות לנסיעה לאמצע תל אביב לחנות כדי לבצע רכישה, אבל היינו רגועים כי זכרנו שנאמר לנו שאין לזיכוי תוקף.
לפני כשבועיים בעלי נסע לשם עם חשבונית הזיכוי ולאחר שטרח והעמיס בעגלה מוצרים, הגיע לקופה והתגלה לו שהזיכוי כלל לא קיים במערכת. לאחר בירורים נאמר לי מהנהלת החשבונות שזה נמחק משום שעברו מספר שנים ונסגרו תיקים מול רואה החשבון (משהו כזה..). פניתי שוב ושוב וכל פעם הגעתי למוקד הודעות ונאמר לי שיחזרו אליי ולא חזרו אליי ובזבזתי כל כך הרבה זמן ואנרגיות על זה ובכל פעם עד שקיבלתי כבר תשובה כלשהי זה היה כשאני תפסתי אותם ולא כי הם חזרו אליי. לבסוף ביקשתי שיזור אליי מנהל החנות. לפני כשבוע שוב ניסיתי לתפוס אותם ולאחר הרבה זמן הגעתי למנהלת החשבונות שעדכנה שתשובתו היא ש"לפנים משורת הדין אוכל לקבל חצי מהסכום". אתמול סוף סוף תפסתי אותה שוב. היא אמרה ששכחה לחזור אליי ונתנה לי את הנייד שלו. בשיחה איתו (יש לציין שלאורך כל השיחה התנהל עם תודעת שירות ירודה מאוד) אמר לי שיש להם מדיניות שלזיכוי יש שנתיים, שאין לו סבלנות ושאני וכחנית וכלל לא התייחס לזה שאמרתי לו שעובדת שלו אמרה לי בזמנו שאין לזיכוי תוקף ושגם על גבי החשבונית לא צוין תוקף ושבאחריותם לעדכן את העובדים שלהם במדיניות. כשביקשתי לראות איפה כתובה המדיניות הזו הוא התחמק ואמר לי "את גם יכולה לא לקבל כלום, אבל אם את רוצה זו ההצעה האחרונה שלי".
אשמח לייעוץ מה לעשות בעניין. כל עוד יש עילה לצד שלי, אני לא מעוניינת לוותר על 2,500 ש"ח רק בגלל רשלנות שלהם.
תודה רבה, שני.
29/11/2021 09:43 שני זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
29/11/2021 11:13 משה    re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
29/11/2021 12:49 שני       re:re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
29/11/2021 13:12 משה          re:re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
1/12/2021 11:57 שני    re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
6/12/2021 13:06 המועצה לצרכנות       re:re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
6/12/2021 15:50 שני          re:re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש
7/12/2021 17:25 המועצה לצרכנות             re:re:re:זיכוי שמחקו לי ללא הצדקה וללא הודעה מראש