חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

HOME FOX
מחבר:מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:28/11/2021
שעה:10:27:48

ב17.11.21 חוויתי חוויה לא נעימה בחנות של HOME FOX בקניון בת ים.

במדף ראיתי כוסות שעולות 19.90 לפי המחיר שרשום עליהן והמוכרת אמרה שיש עוד 30% הנחה על כל החנות אז החלטתי לקנות, חוץ מהכוסות קניתי כריות לכיסא ועוד ...

ניגשתי לקופה התחלתי בתשלום ופתאום אומרים לי שהכוס לא עולה 19.90 אלא עולה 23.90.(מצטרפת תמונה של הכוס עם המחיר)

הסברתי לייליה שיש חוק שמה שרשום על המוצר זה מה שאני צריכה לשלם ואם לא זה הטיית הלקוח.

המוכרת לייליה אמרה "מה אני אגנוב מכיס של הבוס שלי" ודיברה בצורה לא נעימה ולא מכבדת כלפי וטענה שאין אפשרות למכור לי. בקשתי מישהו מעליה שיגיע ויעזור לי. היא טענה שהיא המנהלת של הסניף והיא איננה יכולה לעזור ואמרה לי לעזוב את הכוס וללכת. לאחר מכן המוכרת אלימטר שעומדת בקופה שמע את השיחה וחייגה ללימור ( כאמור היא מנהלת הסניף) בשיחה לימור אמרה שהיא תחזור אליה ושאני אחכה חיכיתי מעל 15 דקות ואז ביקשתי לבדוק מה קורה עם זה, כשפניתי לאיימטר אחת הלקוחות שהיתה לידי אמרה שזה תמיד קורה אצלהם בסניף וזה לא משהו חדש, ולאחר שלימור (המנהלת כאמור) לא חזרה, אלימטר המוכרת העבירה את הכוס לפי המחיר הרשום על הכוס.

כתוצאה מהקניה המאכזבת והלא נעימה מבקשת שתעשו בדק בית עם המכורות שלכם ותסבירו להם שהלקוח הוא הכי חשוב וצריך להתנהג בכבוד ולא בזילזול כמו שעשתה לייליה, ותבדקו איך דבר כזה קורה שרשום מחיר א על המוצר ודורשים בקופה מחיר שונה.מבקשת פיצוי על עוגמת הנפש.
שלחתי להם מיל ואין תצובה
28/11/2021 10:27 מאיה HOME FOX
30/11/2021 18:15 המועצה לצרכנות    re:HOME FOX