| מחבר: | גלעד (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 27/11/2021 |
| שעה: | 19:49:29 |
|
| אני חוזר ואומר הסופרים לא מקבלים בקבוקים כאשר המכונה לא עובדת. אם המכונה מקולקלת או מלאה או סתם לא קוראת את הבקבוק,למרות שרשום עליו במפורש חייב בפיקדון, בד''כ זה בבקבוקי זכוכית גדולים. יש מייל לתלונות של המשרד לאיכות הסביבה. פניתי הרבה פעמים ולא השתנה דבר. אתם מבקשים ממני ראיות. ביקשתי מהקופאית שתרשום שהיא לא מקבלת ממני אם היא חושבת שזה בסדר. והיא לא מסכימה. אז מה לעשות, להסריט אותה? הם אומרים לי ללכת למנהל, אם יש לי טענות.לחפש אותו. כשאני לא יודע בכלל איפה הוא. ( דיברתי איתו פעם אחת ולא התבייש לשקר לי ולהגיד לי שהוא לא חייב לקבל תמיד בקבוקים)מייאשים את האנשים מלהחזיר ומצד שני גובים מס. אם צריך ראיות, תנו לנו כלים להוכיח. מוזמנים להביא לי מצלמה נסתרת ואצלם לכם הרבה חנויות שמסרבות לקבל. סופר שפתוח עד שעה 11 בלילה. בשעה 10, שעה לפני סגירה -כשאני קונה אני משלם פיקדון. אבל להחזיר אין סיכוי. יש גם שיטה לצעוק עליך בסופר כדי שכולם יסתכלו ותרגיש מבויש. ואז תתייאש ותלך. המכונות האוטומטיות הם דבר גרוע ונותנות תירוץ למה לא לקבל. הם מתקלקלות מהר ומתמלאות מהר. ובמקרה הטוב מחכים שעה שיבוא מישהו לרוקן את המכונה. כשאין מכונה המצב יותר טוב,אבל גם הסופרים שאין מכונה מגבילים שעות או נותנים זיכוי ולא מזומן. תנו לפחות את האפשרות כשאני קונה שישה בקבוקים למשל של מים, לא לשלם על פיקדון, להשאיר בתמורה שישה בקבוקים ריקים, ולהציב את הקופאית בפני עובדה. |
|
|