| מחבר: | איזי (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 12/11/2021 |
| שעה: | 11:21:54 |
|
שלום וברכה אני מצרף בזאת ההתכתבות שלי במייל עם חברת הסלולר ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בדבר תביעה
מאת: שמואל רוזנפלד
נשלח: 16/07/2021 12:50
אל: פרטנר - פניות הציבור
לידיעה:
נושא: חיוב בלתי חוקי וחוסר שירות
שלום רב אני פונה אליכם בשמי ובשם עוד 2 חברים הח"מ
בתאריך 09/20 שהינו בבלארוס ורצינו לדבר עם אנשים בארץ לכן התקשרתי אליכם (מטלפון של אחר) בכדי לשמוע הצעות ואז החלטנו לקנות חבילה של 1000 דקות במחיר 315 וסיכמנו בינינו שנתחלק בהוצאות
לאחר מכן יכולנו לדבר בפלאפון אך כל 5 דקות בערך היה ניתוק
למחרת (פחות מ24 שעות מעת הקניה) כבר לא הצלחנו להוציא שיחות וכל פעם שניסיתי להוציא שיחה שמעתי איזשהו תקליט בשפה לא מובנת כמובן שהדבר גרם לי לעגמת נפש רבה ...
היתי צריך לעבוד קשה היות שהיה קשה מאוד להשיג טלפון מפני המצב והעלות היקרה גם אשתי מהארץניסתה ויש לקחת בחשבון שזה היה ערב חג ראש השנה
כשכבר התקשרתי אז עד שכבר הצלחתי לדבר עם נציג ולתת לו את כל הפרטים התנתק השיחה כי הרי כל 5 דקות יש ניתוק כך כמה פעמים ולא חזרו אליי (מה שהיה ניתן לצפות מחברה שתבין את אופי המצב ותבוא לקראת לקוח שנמצא בקושי רב בחו"ל) ואין צורך לתאר את הקושי
התקשרתי למס' חירום אולי הם יוכלו לעזור לי אך הם לא יכלו - זה לבד עלה 90 שח עד שסוף סוף אמרו לי לנתק את המכשיר ולהפעילו מחדש לאחר 20 דקות - זה מה שעשיתי ובאמת סוף סוף המכשיר חזר לתחיה
טוב אמרתי בסדר העיקר שבסוף יש לי מכשיר
אך מגיע מוצאי החג אני מדליק אצת המכשיר ושוב אותו סיוט - אותו תקליט מוכר אמרתי טוב כבר יותר קל לי לנסות לשנורר מחברים שיחות בתשלום כמובן מאשר שוב להשתגע עם חברה שלא נותנת מינימום של שירות
ציפיתי מהחברה שתבין שאינני אמור לשלם על הסיוט הזה בוודאי לא מחיר מלא אך התבדיתי - לא רק שחייבתם אותי אלא חייבתם בכום כפול ומכופל 771 !!
ביקשתי לפחות ח"ן לדעת למה אני מחכה ומחכה ואין ח"ן עד שבפברואר סוף סוף שולחים לי ח"ן ואז מה אני קולט שלא די שחייבתם אותי על החבילה בזמן שלא יכולתי להשתמש בה כמעט ולא באשמתי אף גם חייבתם אותי פעמיים !!!
כששוחחתי עם החברה לפני זמן רב והשיחה מוקלטת נאמר לי שיזכו אותי על החיוב הכפול ועד היום ! לא זיכיתם אותי
אני מבקש שתחשבו בי ותפצו אותי על הכל
אם תוך 14 יום מהיום אתם לא מחזירים לי הכל אפנה למועצה לצרכנות ולבית משפט
שמואל רוזנפלד 313148843 פלא' 0548411692
נתן קרישבסקי 322744780
גרשון רוט209177641
מצ"ב החשבונית
פרטנר - פניות הציבור
אתם בעצמכם אמרתם לי שניצלתי רק 7 % והשיחה מוקלטת 1 (נספח 1) שנית אתם זיכיתם אותי רק ב 18/07 (נספח 2)- כמעט כשנה לאחר החיוב שבוצע ב 18/10 (נספח 3)
בתאריך יום ב׳, 26 ביולי 2021 ב-12:27 מאת פרטנר - פניות הציבור <Partner.Email@service.partner.co.il>:
שמואל שלום רב,
במענה לפנייתך ולאחר בדיקה נוספת נמצא כי בחבילה שאינה זוכתה בוצע שימוש של 25% ולכן לא אושר זיכוי בגינה.
,בברכה
עדי מלכה דמרי
Partner- מנהלת קשרי לקוחות
נשלח: 22/07/2021 10:31
לידיעה:
נושא: Re: פניה 836543994-5: חיוב בלתי חוקי וחוסר שירות
אני חוזר ומדגיש כי אני תובע את מלוא הסכום היינו כל ההפרש בין החיוב החודשי לסכום שחוייב קרי 715 שח והיה אם לא תחזירו זאת אתבע גם פיצויים בבית משפט
בתאריך יום א׳, 18 ביולי 2021 ב-13:32 מאת פרטנר - פניות הציבור <Partner.Email@service.partner.co.il>:
שמואל שלום רב,
במענה לפנייתך מיום 16/07/2021 ובהמשך לשיחתנו מיום 18/07/2021 ברצוני להשיבך כי לאחר בחינת טענותייך עודכן זיכוי בסך 324 ש"ח כולל מע"מ לאמצעי התשלום המעודכן במערכותינו בגין חבילת שימוש לחו"ל .
לנוחיותך תיעוד פנייתך נמצא תחת מספר פניה 836543994.
,בברכה
עדי מלכה דמרי
Partner- מנהלת קשרי לקוחות
נשלח: 16/07/2021 12:50
לידיעה:
נושא: חיוב בלתי חוקי וחוסר שירות
שלום רב אני פונה אליכם בשמי ובשם עוד 2 חברים הח"מ
בתאריך 09/20 שהינו בבלארוס ורצינו לדבר עם אנשים בארץ לכן התקשרתי אליכם (מטלפון של אחר) בכדי לשמוע הצעות ואז החלטנו לקנות חבילה של 1000 דקות במחיר 315 וסיכמנו בינינו שנתחלק בהוצאות
לאחר מכן יכולנו לדבר בפלאפון אך כל 5 דקות בערך היה ניתוק
למחרת (פחות מ24 שעות מעת הקניה) כבר לא הצלחנו להוציא שיחות וכל פעם שניסיתי להוציא שיחה שמעתי איזשהו תקליט בשפה לא מובנת כמובן שהדבר גרם לי לעגמת נפש רבה ...
היתי צריך לעבוד קשה היות שהיה קשה מאוד להשיג טלפון מפני המצב והעלות היקרה גם אשתי מהארץניסתה ויש לקחת בחשבון שזה היה ערב חג ראש השנה
כשכבר התקשרתי אז עד שכבר הצלחתי לדבר עם נציג ולתת לו את כל הפרטים התנתק השיחה כי הרי כל 5 דקות יש ניתוק כך כמה פעמים ולא חזרו אליי (מה שהיה ניתן לצפות מחברה שתבין את אופי המצב ותבוא לקראת לקוח שנמצא בקושי רב בחו"ל) ואין צורך לתאר את הקושי
התקשרתי למס' חירום אולי הם יוכלו לעזור לי אך הם לא יכלו - זה לבד עלה 90 שח עד שסוף סוף אמרו לי לנתק את המכשיר ולהפעילו מחדש לאחר 20 דקות - זה מה שעשיתי ובאמת סוף סוף המכשיר חזר לתחיה
טוב אמרתי בסדר העיקר שבסוף יש לי מכשיר
אך מגיע מוצאי החג אני מדליק אצת המכשיר ושוב אותו סיוט - אותו תקליט מוכר אמרתי טוב כבר יותר קל לי לנסות לשנורר מחברים שיחות בתשלום כמובן מאשר שוב להשתגע עם חברה שלא נותנת מינימום של שירות
ציפיתי מהחברה שתבין שאינני אמור לשלם על הסיוט הזה בוודאי לא מחיר מלא אך התבדיתי - לא רק שחייבתם אותי אלא חייבתם בכום כפול ומכופל 771 !!
ביקשתי לפחות ח"ן לדעת למה עלי לשלם כ"כ הרבה אני מחכה ומחכה ומבקש שוב ושוב ואין ח"ן עד שרק ב02/20 סוף סוף שולחים לי ח"ן ( נספח 5)ואז מה אני קולט שלא די שחייבתם אותי על החבילה בזמן שלא יכולתי להשתמש בה כמעט ולא באשמתי אף גם חייבתם אותי פעמיים !!!
כששוחחתי עם החברה לפני זמן רב והשיחה מוקלטת(נספח 4) נאמר לי שיזכו אותי על החיוב הכפול ועד היום ! לא זיכיתם אותי
אני מבקש שתחשבו בי ותפצו אותי על הכל
אם תוך 14 יום מהיום אתם לא מחזירים לי הכל אפנה למועצה לצרכנות ולבית משפט
שמואל רוזנפלד 313148843 פלא' 0548411692
נתן קרישבסקי 322744780
גרשון רוט209177641
מצ"ב החשבונית
נספח2.pdf (110K)
נספח 3.pdf (109K)
נספח 5.pdf (563K)
נספח 6.pdf (148K)
|
|