| ![]() |
| ביטול עסקת מכר מרחוק | ||
| מחבר: | מאיה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 15/11/2021 | |
| שעה: | 13:19:03 | |
| שלום , רכשתי בר מים מחברת אפיקים
לאחר סקר שוק בכמה חברות , הקריטריון בין החשובים שהיו לי הוא טמפרטורת המים הובטח לי בעת המכירה כי הטמפ' מגיעה ל98-99 מעלות. בנוסף אמרו יל שמגיע לי מתנה שייקר בעת קנייתה מכשיר ולמכשיר עצמו קיימת אופצית נעילת ילדים. המוצר הותקן ב24.8.21 (לאחר הזז תאריך בגלל טכנאי שלהם) ב12.9.21 כבר פניתי אליהם בטענות הבאות: 1. לא קיבלתי את המתנה כפי שהובטח לי- נאצר לי שעד הסופ"ש ישלח בדואר ואקבל מס' מעקב 2. איך מבטלים אופצית נעילת ילדים- הרי זו אופציה! כלומר יש בחירה ב4.10 - פניתי אליהם שוב כי לא קיבלתי את המתנה שלי וגם לא מס' מעקב - וללא מענה! ב11.10 - שוב פניתי אליהם , ענו לי יום למחרת שהוא חסר במלאי . ומ לגבי נעילת ילדים? מסתבר שלא ניתן לבטל וזה משהו שהוא קבוע במכשיר כשמכירה נאמר שזו אופציה@! בשלב זה כבר הבנתי שמדובר בנוכלות והרגשנו אנ ובעלי כי המים לא רותחים מספיק !! פנינו לחברה שוב שלחו טכנאי לאחר ויכוחים רבים הטכנאי מדד 92 מעלות כפי שחשבנו לא מגיע למעלות המובטחות והחל מה8.11 מנסים לבטל מולם עסקה בגלל בדיות ושקרים שהם מספרים במכירה ובעיקר בעקבות טמפרטורת המים- המשקה לא חם מספיק זה לא נורמלי!! והם לא מבטלים כי עברו 14 יום מה עליי לעשות? האם לא ניתן לבטל עסקה? הרי כל העסקה היא שקר על גבי שקר וגב עד היום , 15.11 לא קיבלנו את המתנה שהובטחה!! | ||
| 15/11/2021 13:19 | מאיה |
ביטול עסקת מכר מרחוק |
| 18/11/2021 14:12 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת מכר מרחוק |
| 25/11/2021 20:30 | מאיה |
re:re:ביטול עסקת מכר מרחוק |