חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:ביטול טיסות
מחבר:אבי (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:14/11/2021
שעה:18:55:11

תודה על התשובה

מעיון בפנייתך אתה מציין כי:
"...הטיסה חזור נדחתה ביום..."-מה הסיבה שהטיסה נדחתה?-לא הוסבר מדוע. הם פשוט אמרו שיש כל יום טיסה ב09:00 במקום הטיסה הלוך שבוטלה.גם לא הודיעו על כך-אני זה שהתקשרתי אליהם פעמים רבות ןהם ענו לאחר שעות רבות ורק דרך הצ'אט בוט שלהם בוואטסאפ שזה בפירוש מתיש. אותו הדבר היתה התנהלותם בטיסה חזור שבוטלה אף היא ללא כל הודעה מהם אלא רק שהתקשרתי לברר נתבשר לי על כך דרף הצ'אט אחרי שעות
האם נשלחה אליך הודעה? אם כן, כמה ימים לפני הטיסה?-לא כאמור. אני זה שהתקשרתי ולא היה ניתן לקבל מהם מענה אלא רק דרך הבוט שלהם ולאחר שעות רבות
האם בוצעה בכתב אל בית העסק? אם כן, מהי תגובת החברה?-כן בוצעו פניות רבות ומתישות גם במייל במשך מספר חודשים. תשובתם היתה (לאחר שבכלל מצאתי נציגה שענתה לי וזה לבד ארך שבועות רבים כי לא ניתן היה להשיגם בשום אמצעי אלא רק דרך הצ'אט בוט כאמור) שהם מוכנים לתת לי שובר זיכוי לרכישת טיסות אצלם בעתיד על סך 150 דולר וזאת למרות ששלחתי להם קבלות לבקשתם להראות להם שדחיית הטיסה ליום למחרת גרמה לי להוצאות של לינה+אוכל+תחבורה (שירותי סיוע להבנתי) בסך 1125 ש"ח. לאחר התכתבות מתישה נוספת שארכה שבועות רבים הם החליטו לתת לי 200 דולר פיצוי ולא 1125 ש"ח.
14/11/2021 17:31 המועצה לצרכנות re:ביטול טיסות
14/11/2021 18:55 אבי    re:re:ביטול טיסות
17/11/2021 15:58 המועצה לצרכנות       re:re:ביטול טיסות