| מחבר: | ארטיום (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 04/11/2021 |
| שעה: | 12:47:50 |
|
שלום לכולם, אני משתמש בתחבורה ציבורית כהתנהלותי ביום יום, ואיני יכול לשאת את הצורה שבה החברה מתנהלת, אתן כמה דוגמאות:
1. התחלתי לעבוד בעבודה חדשה לפני מס' חודשים והאוטובוס שאני לוקח בחזרה מהעבודה פשוט לא מגיע, יש עמדה בתחנת האוטובוס שבה מופיע לוח הזמנים של אותו הקו, ואף פעם זה לא תואם את מה שקורה בפועל, וקורה שהאוטובוס לא מגיע במשך המון זמן ודבר זה מעכב את הגעתי הביתה, שלחתי מס' הודעות לפניות הציבור של החברה וטרם קיבלתי מענה (חשוב לי להוסיף ששלחתי להם את המיילים לפני מס חודשים)
2. לפני מס' חודשים נסעתי בקו אחר, ובזמן הנסיעה כשישבתי על הכיסא היה עליו צואה, והדבר גרם לי לעוגמת נפש ונהרסו לי המכנסיים, הייתי צריך לחזור הביתה בגלל זה, עיקבתי את מי שהייתי אמור להחליף בעבודה, וקיבלתי פחות כסף בגלל כול הסיפור הזה, ושלא נדבר על הנוסעים האחרים שהיו צריכים לשבת לידי וחוסר הנוחות שהנושא הזה גרם לי, גם שלחתי להם מייל על כך ולא קיבלתי מענה כלל.
3. בזמן שנהגתי אוטובוס של דן לא נתן לי זכות קדימה וביצע קיפוח זכות באופן דיי חמור. התקשרתי להתלונן על הנהג והבאתי את כל הפרטים, שעת האירוע, מס' האוטובוס, מס' הרכב, ומיקום האירוע. חזרו אליי לאחר מס' חודשים עם הודעה גנרית שעקב מחסור בפרטים אין מה לעשות עם האירוע - פשוט ביזיון.
אשמח לייעוץ מה אפשר לעשות עם זה, אני בטוח שעוד המון אנשים סובלים עקב היחס המזעזע של דן כלפי הלקוחות שלה.
|
|
|