| ![]() |
| בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל | ||
| מחבר: | רון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 06/11/2021 | |
| שעה: | 18:26:02 | |
| שלום לכולם,
ברצוני לדעת מה עלי לעשות בקשר לאכזבות שאני חווה מרכבת ישראל עקב צרכן של תחבורה ציבורית. בימי שני וחמישי, אני לומד במסלול ערב כך שאני חוזר מתל אביב אל בית יהושע, שם אני מחנה את הרכב שלי בבוקר בשביל לא לבזבז זמן בפקקים ועוד כל מיני סיבות. אבל רכבת ישראל מחליטה לסגור את הרכבת במסלול תל אביב-בית יהושע, והרכבת אחרונה היא ב9 בערב, כשאני מסיים את השיעור קרוב ל9 וחצי. עכשיו ידוע לי, גם בעזרת אפליקציות שונות כמו מוויט, שיש רכבת *שנוסעת על אותו* מסלול, אומנם צפונה יותר אך עוצרת בנתניה. בנוסף רכבת ישראל *מוציאה שאטלים* החל מהשעה 22:30 בערב. פניתי אל רכבת ישראל כפעמיים, והסברתי להם את המצב, נתתי להם אפילו פתרון לבעיה שהיא, לתת לרכבת שנוסעת צפונה לעצור בבית יהושע או להקדים/להוסיף את השאטלים שיהיו זמינים גם מ9 וחצי בערב. אך לצערי הם החזירו לי את התשובה שהכי לא עונה על הציפיות שלי ורשמו לי 'פנייתך הועברה לגורמים הרלוונטים'. מה אני כצרכן יכול לעשות עכשיו? לפנות אליהם שוב באיום של תביעה? ללכת לתביעות קטנות ואפגוש את רכבת ישראל שם? בואו נאמר את זה כך, אני אומנם צרכן אחד שנפגע מכך, אבל יש עוד הרבה צרכנים שצריכים למצוא תחלפות אחרות לחזור לביתם לאחר השעה 21, במידה והם הגיעו לתל אביב. | ||
| 6/11/2021 18:26 | רון |
בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל |
| 6/11/2021 18:32 | רון |
re:בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל |
| 7/11/2021 12:09 | משה |
re:בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל |
| 7/11/2021 19:58 | רון |
re:re:בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל |
| 10/11/2021 16:29 | המועצה לצרכנות |
re:re:בירור מה אני יכול לעשות נגד רכבת ישראל |