| ![]() |
| החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה | ||
| מחבר: | אמיר (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 04/11/2021 | |
| שעה: | 00:50:49 | |
| לפני 3 שבועות הייתי בחנות רהיטים וביררתי לגבי מיטה שנפתחת ל 2 מיטות. למוכר היה מיטה שצזכירה את מה שרציתי ואמר שהוא מוכר את מה שאני רוצה ואף הראה לי בקטלוג. המיטות מגיעות עם מזרן מסוים ושילמתי כסף מעבר למחיר המיטה כדי לשדרג את המזרנים תוך כדי בירור מעמיק שגובה המיטות ישאר אחיד ולא יהיה הפרשי גובה ביניהם. המוכר התקשר לחברה שמייצרת את המיטה ושאל האם אחרי השדרוג המיטות יהיו באותו הגובה והם ענו שכן וכאן הוא הבטיח לי שהם יהיו באותו גובה ורק בגלל זה קניתי את המיטה הנפתחת. לאחר כ שבועיים קיבלתי את המיטה כשהמוביל מרכיב אותה אצלי בבית ושולם לו 300 שקל על ההובלה והרכבה. במהלך ההרכבה זיהיתי ש 2 המיטות לא באותו גובה כמו שהובטח לי והמרכיב שלח אותי להתלונן בחנות. התלוננתי בחנות והמוכר אמר שהוא טעה במה שאמר ומציע לי שכבת מזרן שאשים אותה על המזרן שקניתי כל פעם שאפתח את המיטה הנפתחת לי זה לא מתאים וביקשתי ממנו לבטל את העסקה. עכשיו השאלה האם הוא מחויב לבטל את העסקה ? האם ישלם לי את כל מה ששילמתי לו או שיוריד 5 אחוז מסך הקניה ? מה קורה עם ה 300 שקל ששילמתי על ההובלה וההרכבה ? מי משלם את הפירוק וההובלה שלה חזרה ממני ? | ||
| 4/11/2021 00:50 | אמיר |
החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |
| 5/11/2021 09:10 | אמיר |
re:החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |
| 8/11/2021 16:07 | אמיר |
re:החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |
| 10/11/2021 17:29 | המועצה לצרכנות |
re:re:החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |
| 11/11/2021 09:38 | אמיר |
re:re:החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |
| 15/11/2021 17:01 | המועצה לצרכנות |
re:re:re:החזרת מיטה שלא תואמת את עיקר ההזמנה שסוכמה בעל פה |