| ![]() |
| מוצר חשמלי שמתעכב | ||
| מחבר: | אלעד (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/10/2021 | |
| שעה: | 09:09:25 | |
| שלום רב הזמנתי מכונת כביסה מחברה גדולה!
נאמר לי שזה ייקח מקסימום 8 ימים לקבל את המוצר, היה גם רשום בדף ההזמנה. ואף הם רשמו שההזמנה דחופה כיוון שהמכונה שיש לנו לא עובדת. עבר שבוע , שבוע וחצי ולא קבלתי את מכונת הכביסה ויש לי ציין שאף אחד לא חזר אליי מהחנות על מנת להגיד וחיידע אותי במידה ויש עיכובים, מתקשרים לסניף ואין מענה כמה ימים, בסוף ענו וכבר עברו שבועיים המוכרת אומרת שלא יודעת מה קרה והיא הולכת לבדוק ואז יוצאת באמירה "כן אין את המכונה בסניפים אולי זה בעיה אצל היצרן אין אותה בכלל" לא לא אמרתם לי מלכתחילה שאי אפשר להזמינה כי יש עיכוב באספקתה?? בדיעבד לא הייתי בוחר אותה , ומחפש במקום אחר! העיקר שיימכרו לי. אמרתי לה נו אז מה עושים היא עונה אתה יכול לבוא לבחור דגם אחר שזה לא מעניין אותי ועל ביטול והזמנה ורכישה ממקום אחר זה גם לחכות עוד שבוע אז אמרה לי תשאל מנהל ותחזור אלי עם תשובה ברורה עם דדליין ברור ואז אני אחליט אם לבטל ולהזמין ממקום אחר! כאמור לא חזרה! התקשרתי לא היה מענה כמה ימים בסוף ענו ועוד טלטלה חוזרת לא יודעים מה לעשות ושוב מנהל יתקשר אליי ואז המנהל חזר ואומר לא מה פתאום אין אותה במלאי אבדוק עוד יומיים ואחזור אליכם. מחכים לתשובתו. כרגע מה מעמדי מבחינה חוקית כי זה זלזול וחוצפה מה שעברתי שם עבר כמעט חודש! ולא 8 ימים עם חוסר אחריות מצידם. מה אפשר לעשות אולי לבקש פיצוי על כל עוגמת הנפש ??? כי זה פשוט סיוט לרדוף אחריהם עם מכונה מקוקללת אשמח לתשובה ויום טוב | ||
| 23/10/2021 09:09 | אלעד |
מוצר חשמלי שמתעכב |
| 27/10/2021 09:57 | המועצה לצרכנות |
re:מוצר חשמלי שמתעכב |
| 27/10/2021 10:32 | משה |
re:re:מוצר חשמלי שמתעכב |