חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

אי הגעת טכנאי למתקן חימום מים בגז אריסון
מחבר:יפעת (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:21/10/2021
שעה:09:59:20

שלום רב,
בתאריך 14/10 התקלקל לי מכשיר חימום המים בגז
ב17/10 יצרתי קשר עם חברת מחמ ישראל, נותנת השרות היחידה למתקני חימום מים בגז אריסון והיחידה שמחזיקה חלפים שלהם ותואם לי טכנאי ל20/10 בין השעות 8:00 ל 10:00 4 ימים אחרי כשאני בלי מים חמים בבית.
כמובן שהפסדתי יום עבודה והמתנתי לטכנאי בבית לחינם. הטכנאי לא הגיע ויצר איתי קשר רק בשעה 18:00 בערב בערך להודיע שיגיע בתוך כשעה, העלתי בפניו כי המתקן כפי שרשום בהוראות מוצב מחוץ לבית וכי באזור בו מוצב המתקן אין תאורה, הטכנאי הודיע שלא יגיע. כמו כן הטכנאי אמר לי כי בכלל שובצתי לשעות הצהריים ולא כפי שתואם איתי בשעות בוקר. פניתי לבעלי החברה מר משה אשר צרח עלי שהפרעתי לו בזמנו הפרטי וניתק את השיחה. כאשר מכר לי את המכשיר היה נדיב בהרבה יותר. הבוקר צרתי קשר עם שרות הלקוחות שלהם שטענו שאני ביטלתי את הטכנאי, הוסבר שממש לא ביטלתי נהפוך הוא וביקשתי תיאןום מחדש מיידי לאור העובדה שאין בביתי מים חמים לרחצה ואנו נאלצים להתקלח אצל השכנים. נתקלתי בנציגה בשם נעה אשר דיברה אלי בצורה בוטה ומתנשאת ואמרה שלא יהיה לה טכנאי לפני ה25/10 בצהריים (עוד 5 ימים) ואף אמרה לשאלתי שלא מוכנה להתחייב שלא יתעכב ואם יחשיך שוב לא יגיע. למחאתי אמרה שאוכל לתבוע אותם ואינם מפחדים מזה.
כיצד מומלץ לי לפעול? אני המומה מהשרות ולא עודכנתי מראש שלאף טכנאי גז אין חלפים למתקן ושזו חתונה קתולית גרועה מאוד איתם למשך שנים.
אודה לעזרה והמלצות להמשך
21/10/2021 09:59 יפעת אי הגעת טכנאי למתקן חימום מים בגז אריסון
26/10/2021 14:17 המועצה לצרכנות    re:אי הגעת טכנאי למתקן חימום מים בגז אריסון