| מחבר: | יובל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 18/10/2021 |
| שעה: | 00:04:25 |
|
שלום רב,
ביום חמישי האחרון 14.10 הגעתי לבחורה שמשכירה שמלות ערב. כבר במקום סגרתי עם הבחורה שאשכיר ממנה את המשלה לחתונה שתתקיים ב25.11 תמורת 1,000 ש״ח ושילמתי לה 500 ש״ח מקדמה כבר באותו היום הרגשתי כי אני לא סגורה על השמלה ושלחתי לה הודעה והסברתי לה על הלבטים שלי וביקשתי להגיע למדוד אותה שוב ותאמנו שאגיע במוצש 16.10 כשהגעתי היו אצלה המון לקוחות ולא התייחסו אלי יותר מידי, מדדתי שוב את השמלה והלכתי לביתי
היום יום ראשון 17.10 (שני ימי עסקים מיום תשלום המקדמה) החלטתי כי אני לא רוצה את השמלה ושלחתי לה הודעה בבקשה לבטל את העסקה והיא ענתה לי כי לא ניתן לבטל עסקה לאחר 24 שעות.. הסברתי לה כי לא ידעתי זאת וכי אף אחד לא אמר לי דבר כזה ובתגובה ענתה כי תשלח לי את החוזה שאני חתומה עליו ומאחר והתעקשתי אמרה כי מוכנה להחזיר לי 300 שח ולגבות דמי ביטול של 200 שח.
ביום שסגרתי איתה כי אשכיר ממנה את השמלה היא לקחה ממני פרטים (שם, טלפון, כתובת, תז, מס אשראי, תאריך אירוע ותאריך איסוף השמלה) היא מיהרה להחתים אותי על הפרטים ולהכניס את הלוקחה הבאה (לא ידעתי שמדובר בחוזה)
היום בהמשך ההתכתבות שלנו ביקשתי ממנה שתשלח לי את החוזה המדובר והיא אכן שלחה לי תמונה שלו ובו רשום מתחת לכל הפרטים שלי ״הוסבר ללקוחה שבמידה ושריינה את התאריך ניתן לבטל עד 24 שעות ממועד ביצוע העסקה״
כפי שאמרתי לה קודם לכן אף אחד לא הסביר לי דבר כזה.
השאלה שלי היא האם ניתן לבטל את העסקה למרות שאני חתומה על זה (ושוב, לא הוסבר לי מעולם הייתי בטוחה שאני חותמת על הפרטים שלי והיום זו פעם ראשונה שראיתי אותו) |
|
|