| ![]() |
| ביטול עסקת הזמנה מיוחדת לייצור רהיטים בשל פגמים וחוסר התאמה | ||
| מחבר: | איילת (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 17/10/2021 | |
| שעה: | 19:45:02 | |
| שלום.
ביצעתי בחנות ריהטים הזמנה של שולחן סלון ומזנון על סך 4900 ש"ח (לא כולל הובלה והרכבה בסך 400 ש"ח). ביקשתי שינויים בגודל ובצבע, ושילמתי מקדמה של 500 ש"ח. בבוקר ההובלה הבחנתי בפגמים במזנון ובחוסר התאמה להזמנה (פגמים-המזנון היה שרוט, המגירות עמדו בצורה עקומה, וחוסר התאמה - ביקשתי רגליות ישרות ואילו המזנון היה עם רגליות ב - 45 מעלות. סירבתי לקבל את המזנון. כשחזרתי מהעבודה שמתי לב שגם השולחן לוקה בפגמים ובחוסר התאמה (הוא מתנדנד, גם בו יש שריטות, לכלכוכים שחורים שלא יורדים בסמרטוט, רגליים ב - 45 מעלות במקום רגליים ישרות כפי שהזמנתי. למחרת התקשרתי לבעל החנות וביקשתי לבטל את ההזמנה. תחילה הוא סירב אבל כשהסברתי לו שאני לא מוכנה לקבל רהיטים פגומים הוא הסכים. ביקשתי שיבוא לקחת את השולחן ושיחזיר לי את המקדמה והוא הסכים. לאחר כמה ימים כשלא הגיע לאסוף את השולחן סימסתי לו ושלחתי מייל אבל לא נעניתי. היום התקשרו לתאם הגעה כדי להחזיר לי את המזנון המתוקן. הייתי המומה כי זה מנוגד לכל מה שסיכמנו בשיחה. נכון לעכשיו בעל החנות לא עונה לי. האם אני חשופה לתביעה? מה עולה בגורלה של הזמנה מיוחדת שאיננה תואמת את ההזמנה ואשר לוקה בפגמים שונים? תודה מראש. | ||
| 17/10/2021 19:45 | איילת |
ביטול עסקת הזמנה מיוחדת לייצור רהיטים בשל פגמים וחוסר התאמה |
| 19/10/2021 13:54 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת הזמנה מיוחדת לייצור רהיטים בשל פגמים וחוסר התאמה |