| ![]() |
| re:re:מעון ילדים ועסקה מתמשכת | ||
| מחבר: | משה (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 10/10/2021 | |
| שעה: | 10:48:30 | |
| האירוע הזה הוא מלפני שנה וחצי.
התינוקת ניכנסה למעון בתאריך 3.3.20 למעון ל-3 ימי התאקלמות שבו שהתה כ-10 שעות במצטבר. לאחר מכן הוצאנו אותה בעקבות הקורונה ובכל מקרה בתאריך 15.3.20 נסגרו כל המעונות בעקבות הסגר הראשון. היא חזרה למעון בתאריך 10.5.20 בעקבות סיום הסגר. הודענו על ביטול העסקה בתאריך 31.5.20. המעון טוען שזה הוראה של משרד העבודה והרווחה שחובה להודיעה חודש מראש ואם לא גובים תשלום חודש שלם. פניתי למשרד העבודה והרווחה והם כתבו לי בפירוש שאין כזה דבר ושהם לא מתעסקים במערכת היחסים בין הלקוח לבין המעון. המעון לא עונה לי בכתב ובשיחה בטלפון הסברתי שאין כל חוזה ושלא נאמר לי מראש תנאי ביטול כלל. יתרה מכך ציינתי בפניהם שהם לא ביצעו כל השקעה ולא סירבו להכניס ילדי בגלל שאנחנו תפסנו מקום...ישנם עדיין מספר מקומות פנויים. בכל זאת הם גבי מכרטיס האשראי שלי 3000 ש"ח דמי ביטול, קרי תשלום שירות חודש מלא. האם זוהי עסקה מתמשכת? הרי משלמים כל חודש תשלום עבור השירות. האם זה נחשב עסקה מתמשכת בשירות רפואי? ראיתי בחוק שישנו הפניה לחוק הפיקוח על מעונות. חוק הפיקוח מעניק סמכויות פיקוח במעונות יום לפעוטות. שלחתי להם מכתב דרישה לקבל את הכסף שלי חזרה....הם לא ענו בכתב כפי שמחוייק בחוק הגנת הצרכן. האם אפשר לתבוא פיצויי דוגמה? תודה רבה מראש. | ||
| 30/9/2021 13:57 | משה |
מעון ילדים ועסקה מתמשכת |
| 3/10/2021 14:54 | משה |
re:מעון ילדים ועסקה מתמשכת |
| 5/10/2021 16:36 | המועצה לצרכנות |
re:re:מעון ילדים ועסקה מתמשכת |
| 10/10/2021 10:48 | משה |
re:re:מעון ילדים ועסקה מתמשכת |