חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:תקלה חוזרת במחשב נייד
מחבר:המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:10/10/2021
שעה:09:03:58

שלום רב יוסף,

בפנייתך אתה מציין כי:
"... כעבור כמה חודשים הפסיקו לעבוד כמה מקשים במקלדת. התקשרתי לחברה והם שלחו טכנאי שהחליף מקלדת חדשה במסגרת האחריות. כעת חצי שנה אח"כ יש שוב פעם אותה תקלה של מקשים שלא עובדים. נשאר לי עוד חודש לאחריות והם יתקנו לי את זה שוב. ..."- עקרונית, תקנה 2 בתקנות הגנת הצרכן(אחריות ושירות לאחר מכירה) קובעת כי:
"2. (א) יצרן של טובין שנמכרו לצרכן יתקן, בעצמו או באמצעות אחר מטעמו, כל קלקול שנתגלה בטובין במהלך תקופת האחריות, בלא תמורה; נדרשה במסגרת התיקון החלפה של פריט טובין, כולו או חלקים ממנו, תבוצע ההחלפה על ידי היצרן בלא תמורה.

(ב) תיקן יצרן את הקלקול או ביצע החלפה, ימסור לצרכן אישור בכתב שתפורט בו מהות התיקון, ולגבי החלפת חלקים מהטובין – מהות ההחלפה."

מכאן, שנשאלת השאלה האם קיבלת מסמך המעיד על התקלה והתיקון שבוצע? אם לאו, באפשרותך לפנות אל בית העסק בכתב תוך פירוט השתלשלות העניינים ובציון דרישתך.
5/10/2021 12:40 יוסף תקלה חוזרת במחשב נייד
10/10/2021 09:03 המועצה לצרכנות    re:תקלה חוזרת במחשב נייד