| מחבר: | פבל (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 06/10/2021 |
| שעה: | 14:55:17 |
|
שלום רב,
הבהרה קטנה: כשרשמתי שניסו לתאם לשבוע הבא, כמובן התכוונתי לא באוקטובר, אלא בשבוע שלאחר אותו יום שהתקשרו אליי :-)
בברכה,
פבל |
|
|
|
|
| 3/10/2021 13:23 |
המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקת רכישת ארון אמבטיה. | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 03/10/2021 | | שעה: | 13:23:41 |
| שלום רב פבל,
כיצד בוצעה העסקה- במכר מרחוק(אינטרנט/טלפון) או עסקה פרונטלית?
מתי נרכש המוצר(תאריך)?
האם המוצר הורכב בביתך?
האם מדובר במוצר שיוצר במיוחד בעבורך על פי מידות או דרישות מיוחדות? | |
|
|
|
| 6/10/2021 11:08 |
פבל |
re:re:ביטול עסקת רכישת ארון אמבטיה. | | מחבר: | פבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/10/2021 | | שעה: | 11:08:45 |
| שלום רב,
העסקה בוצעה פרונטלית, בחנות עצמה.
ארון אמבטיה נרכש ב-25.07.2021.
המוצר לא הורכב אצלי וגם לאחר שהתקשרו אליי וניסו לתאם את ההתקנה לא הסכמתי לקבלו. במילים אחרות המוצר נמצא בחנות.
המוצר נבחר מקטלוג המוצרים ללא התאמה אישית של המידות.
בברכה,
פבל פבלנקו | |
|
|
|
|
|
| 6/10/2021 12:16 |
פבל |
re:re:re:ביטול עסקת רכישת ארון אמבטיה. | | מחבר: | פבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/10/2021 | | שעה: | 12:16:37 |
| שלום רב,
רכשתי ארון אמבטיה + מראה לחדר אמבטיה והובטח לי במעמד הרכישה שזמן אספקה המירבי לא יעלה על 21 ימי עסקים מה שהיה גבולי עבורי, אבל עדיין אפשרי.
ביום העסקים 21 של ההמתנה למוצרים דיברתי עם החנות ולא קיבלתי תשובה, האם המוצרים מוכנים וגם לא את תאריך ההתנקה המשוער.
ביום העסקים 23 של ההתמנה שלחתי בקשה לביטול העסקה.
ביום העסקים 24 של ההמתנה קיבלתי טלפון מהחנות וניסו לתאם את ההתנקה לשבוע הבא, מה שמחינתי לא היה אפשרי בגלל הנסיבות האישיות.
יחד עם זאת ניסיתי בכל מקרה לתת אפשרות לחנות ושאלתי למה אף אחד לא עדכן אותי שקיים עיכוב, מה שבעיניי ראוי לעשות, כאשר דברים לא נעשים כהלכה. התשובה שקיבלתי הייתה בסגנון הבא: "לפעמים הדברים מתעכבים".
לאחר התשובה הזאת הבנתי שעם חנות, שנותנת כאלה הסברים ללקוחות שלה אני לא רוצה לעשות עסקים והחלטתי לעמוד על שלי ובכל זאת לבטל את העסקה.
בברכה,
פבל פבלנקו
| |
|
|
|
| 6/10/2021 12:27 |
פבל |
re:re:re:ביטול עסקת רכישת ארון אמבטיה. | | מחבר: | פבל (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/10/2021 | | שעה: | 12:27:48 |
| שלום רב,
אף אחד מהחנות לא ניסה לעשות איתנו, אפילו שיחת הסברה וקצת להרגיע את הרוחות, בכל מקרה אני הלוקח שקיבל שירות לא הכי מושלם שיש.
מכיון שהמשך הטיפול היה צריך לכלול פירוק ארון אמבטיה הקיים בדירה והרכבת ארון אמבטיה החדש, הרגשתי כבר שאני לא יכול לסמוך על חברה עם כזה יחס ללקוחות שלהם במצבים לא שיגרתיים.
בברכה,
פבל פבל
| |
|
|
|
| 6/10/2021 15:05 |
המועצה לצרכנות |
re:re:re:re:ביטול עסקת רכישת ארון אמבטיה. | | מחבר: | המועצה לצרכנות (לשליחת דואר אלקטרוני) | | תאריך: | 06/10/2021 | | שעה: | 15:05:44 |
| שלום רב פבל,
עקרונית, תקנות הגנת הצרכן(ביטול עסקה) מאפשרות לצרכן זכות לבטל את העסקה, בין היתר, בציוד לבית ולגן, בתוך 14 ימים מקבלת המוצר בניכוי 5% מסכום העסקה או 100 ש"ח הנמוך מבניהם ובלבד שהמוצר לא יוצר במיוחד בעבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות של הצרכן.
לפיכך, ככל שלא מדובר במוצר שיוצר במיוחד בעבור הצרכן על פי מידות או דרישות מיוחדות והמוצר טרם סופק לצרכן, באפשרות הצרכן לבטל את העסקה, בניכוי דמי ביטול כאמור לעיל.
| |
|
|
|
|
|
|
|