| מחבר: | אביב כהן (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 14/09/2021 |
| שעה: | 08:51:14 |
|
היי, רכשתי באתר שמוכר תמרוקים 2 בשמים יקרים שהיו בהנחה (השני בחצי מחיר) בראש השנה.
נרשמתי לאתר עם המייל ועם קבלה לאחר כמה ימים פניתי לאתר ונאמר שלא הקמתי משתמש, מספר ההזמנה על שם של מישהו אחר ולא שילמתי, לאחר כמה ימים שהם למעשה רק האשימו אותי ולא ענו לי פניתי אליהן שוב עם הוכחות ואמרו שהייתה בעיה במערכת ושישלחו לי את זה באותו היום (יום ראשון האחרון) ואמרו שבדקו ושהם מצטערים גם על החוסר התייחסות ושגרמו לי לפחד שגונבים ממני.. אמרו שישלחו בערב עם שליח, ביטלתי דברים כדי להיות בבית למשמרת, לאחר כך אמרו לי שלא יגיעו היום בגלל בעיות טכניות ורק מחר יוכלו, ביטלתי משמרת ליום העבודה שלמחרת בשביל להיות בבית למשלוח ובערב שלחו עוד הודעה שהם מתנצלים שהיה בעיה במקט באתר ובעיות טכניות ושנגמר המלאי. (הזמנתי בושם שהוא למעשה ייבוא מקביל במחיר טיפה יותר מוזל) והציעו לי לרכוש מחדש את הבושם ביבוא הישיר ולהוסיף עוד 324 שח אבל יתנו הנחה קטנה על זה בגלל כל הבלאגן, לי לצערי זה לא מתאים ויקר מדי אבל במשך כמה ימים גרמו לי באמת לתחושה נוראית ולחץ ובעיקר לבטל משמרת ואכזבה מטורפת, רציתי לדעת אם עברו על חוק מסוים שמגן עליי כי ביטלתי עסקה בידיעה שזה לא פייר מה שקרה לי פה ואני ממש עצבני מהם. יש משהו שיכול לבוא לטובתי מבחינת חוק במצב כזה? |
|
|