| מחבר: | שרון (לשליחת דואר אלקטרוני) |
| תאריך: | 09/09/2021 |
| שעה: | 11:23:10 |
|
| שלום רב, בני התבקש מבית הספר לרכוש מחשב נייד שישמש אותו ללמידה במהלך השנה. הם שלחו להורים קישור לבית עסק שאיתו כנראה יש להם הסדר והמליצו על מחשב מינימלי שעלינו לקנות. ציינו שלא חייב לרכוש דרכם. קצת לפני תחילת השנה רכשנו את המחשב דרך הקישור (לא עשינו יותר מדי בירורים לא על הספק ולא על המחיר מעצם זה שסמכנו על בית הספר שבחר ספק טוב במחיר טוב). ב- 2.9 לקחנו את המחשב מבית הספר (עובד של בית הספר). בני זרק את הקופסא שהכילה את המחשב ובא איתו הביתה. כשהגיע ראינו שיש שריטה על המחשב, סימני אצבעות עם שמן עליו וכן העכבר לא ממש עובד חלק (ניכר כאילו שמדובר במחשב יד 2). פניתי לבית הספר. הם טענו שהם רק המתווכחים ואין להם שום עניין וכי עלינו לפנות לספק עצמו. בינתיים גם הסתבר שמאחר ובני לומד במגמת מחשבים הוא צריך מחשב טוב יותר (ציינו זאת רק לאחר שקנינו). אני פניתי לספק הם ביקשו ממני לשלוח תמונות של המחשב (לראות את השריטה וסימני השמן) ועשיתי זאת- השאלה שלי האם בכלל יש לי אפשרות להחזיר את המחשב ולהזדכות על הכסף (אני רוצה לקנות מספק אחר) כאשר פתחנו את המוצר (לא השתמשנו) וזרקנו את הקופסא שהמחשב היה בו...אני בכל מקרה צריכה להחליף מחשב בגלל שאינו טוב עבור בני.תודה רבה |
|
|