חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

re:re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם
מחבר:גיא (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:29/08/2021
שעה:21:31:58

שוב שלום ותודה על העזרה!

לשאלתכם:
1) המחיר שהוצג באתר ובו נרכש המוצר הינו 1699 ש"ח, איני יודע מה המחיר בחנויות שלהם, אבל כאמור, המוצר הגיע עם מדבקת מחיר של 1299 ש"ח.
2) איני יודע אם קיבלתי טופס גילוי נאות. אני מניח שבמהלך הרכישה אישרתי את תקנון החברה (מדובר ב-א.ל.מ.)
3) שלחתי הודעת ביטול ביום שישי האחרון (כי עד אז לא חזרו אלי עם תשובה סופית לפנייתי) - וזה היה היום האחרון לספירת 14 ימים מיום הרכישה.

אעדכן שהיום (יום ראשון) חזרה אלי הנציגה של א.ל.מ., טענה שחשבה שכבר החזירה לי תשובה אבל הבינה שלא בגלל מייל הביטול ששלחתי.
היא טענה שהתווית מחיר על המוצר שונה ואינה שלהם (טענה שאולי היא של היבואן) והמחיר מבחינתם נשאר כפי שהוצג באתר (1699 ש"ח ולא 1299 ש"ח כפי שמופיע על התווית)
לשאלתי אם אני יכול לבטל עיסקה, נאמר לי שכן ושזה בתשלום של דמי ביטול - לא נאמר לי כמה, אבל אני מניח שמדובר ב-100 ש"ח או 5% (הזול מבינהם) והיא עידכנה שגם אם אוותר על שליח (בתשלום) שיאסוף את המוצר חזרה מביתי ואבחר להחזיר את המוצר לחנות בעצמי, הם עדיין יחייבו אותי על דמי המשלוח של שליחת המוצר אלי בשעתו (למרות שהיו בחינם בעת ביצוע הרכישה).

האם הם יכולים להתנער ככה מתוית של מחיר שמודבקת על המוצר שלהם ולטעון שאינה שלהם? האם אין עילה לתביעה?
ובמידה ואבטל את העסקה, האם אני מחויב בדמי ביטול עיסקה למרות שהיא נובעת מאי הסכמה על המחיר? האם אני עוד אמור לשלם בנוסף את דמי המשלוח של המוצר, למרות שבעת הרכישה הופיע שדמי המשלוח הינם ללא עלות?

תודה רבה מראש!
29/8/2021 15:55 המועצה לצרכנות re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם
29/8/2021 21:31 גיא    re:re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם
30/8/2021 13:32 המועצה לצרכנות       re:re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם
30/8/2021 17:31 גיא          re:re:re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם
2/9/2021 13:02 המועצה לצרכנות             re:re:re:מוצר הזמנה מאתר התקבל עם תו מחיר נמוך משמעותית ממה ששולם