חיפוש בפורום:
חיפוש מורחב
חזרה לפורום

עסקה מרחוק .
מחבר:פלורין (לשליחת דואר אלקטרוני)
תאריך:25/08/2021
שעה:21:09:36

שלום רב ,
אני רכשתי יומן שנתי מעוצב מבית עסק ,
על כריכת היומן שלחתי תמונה ספציפית אותה רציתי , שלחתי אל בעלת העסק את התמונה ונאמר לי שאחרי 4 ימיי עסקים אקבל סקיצה לאישור , נשלחה אלי סקיצה מבעלת העסק אותה אישרתי מולה .
היומן הגיעה אלי עם שליח , לאחר שפתחתי את החבילה ראיתי שהתמונה שונה ממה ששלחתי , צבעים כהים ואיכות התמונה ירודה , פניתי לבעלת העסק בטענה שזה לא מה שהזמנתי , הצבעים שונים והתמונה לא ברורה , בעלת העסק הזבירה לי שתמיד יש שינוי בצבעים בבית הדפוס וזה משהו שאמור להיות לי מובן , הסברתי לה שהיתה צריכה לעדכן אותי את זה בעת מועד אישור הסקיצה וכך הייתי מחליטה אם להחליף תמונה או לאשר , אומרת שהטעות היא לא שלה , שקיים לה תקנון באינסטגרם שזה מופיע שם (שגם אותו לא קיבלתי בעת ביצוע ההזמנה לקריאה) הציעה להחליף לי ליומן חדש שלחתי לה תמונות אחרות ושוב אומרת שאני צריכה להמתין 4 ימיי עסקים לסקיצה ולאישורה , הסברתי לה שאני לא מוכנה להמתין שוב 4 ימים העסקה בוצעה ממזמן והיא בטענה שמדפיסים פעם בשבוע , ביקשתי ביטול עסקה והחזרת המוצר והכסף אלי והיא דורשת שאני אשלם מכספי כדי לשלוח אליה את היומן עם שליח עקב טעות שלה ! יש לציין שלא קיבלתי שום טופס עם המוצר לגבי החזרת מוצרים / ביטול עסקה .
האם עליי לשלם עבור השליח ?
תודה על העזרה .
25/8/2021 21:09 פלורין עסקה מרחוק .
29/8/2021 16:04 המועצה לצרכנות    re:עסקה מרחוק .