| ![]() |
| ביטול הזמנת חדר בריחה בגלל הידבקות במחלה | ||
| מחבר: | בת שבע (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/08/2021 | |
| שעה: | 17:53:18 | |
| שלום אשמח לשמוע את דעתכם.
ביום ג' 17/8 הזמנתי חדר בריחה לשלושת ילדים + מבוגר החדר הוזמן לשעה 11, קיבלתי מייל שייצרו איתי קשר לסגירת ההזמנה והיתה שם הערה לגבי ביטולים ציטוט: "אישור סופי של המשחק ינתן לאחר אישור טלפוני ותשלום מקדמה בלבד. *במקרה של ביטול ו/או דחיה של המשחק בפחות מ24 שעות ממועד המשחק יחויבו דמי ביטול בסך 100 ש"ח. **במקרה של ביטול ו/או דחיה של המשחק בפחות מ4 שעות ממועד המשחק יחויבו דמי ביטול מלאים בהתאם למספר המשתתפים שמצוין בהזמנת המשחק." שוחחתי עם נציגה וההזמנה אושרה. ביום חמישי המיוחל בשעות הבוקר המוקדמות התעוררו שניים מילדיי אשר היו אמורים להשתתף בחדר הבריחה עם חום גבוה, רציתי להתקשר לבטל את החדר וגם להספיק לבטל אותו לפני ה4 שעות המוזכרות לעיל, אבל השעה היתה מוקדמת מאד לכן לא התקשרתי. בשעה 8:30 (שעה סבירה) התקשרתי אך לא היה מענה, רק בשעה 9:05 ענו לי בsms כתבתי להם את סיבת הביטול וכי אני לוקחת את הילדים להיבדק מחשש לקורונה. בהתכתבות עם בעלת החדר ציינתי בפניה שלא היתה לי אפשרות להודיע מוקדם יותר וגם שהם לא ענו כשהתקשרתי, היא אמרה שהם מתחילים לעבוד בשעה 9:30 ושזה לא 4 שעות אלא 8 שעות (אך יש לי מייל שמוכיח אחרת), היא אמרה גם שהיא תגבה 420 שח על הביטול (במקום 540 שח). לא מיותר לציין שנבדקנו לקורונה כבר באותו היום (מצחיק אבל בדיוק בשעה 11), ואכן שלושה מתוך 4 ילדיי נמצאו מאומתים, למחרת אני, בן נוסף ובעלי הצטרפנו למאומתים..... רציתי לדעת האם בעלת החדר נהגה כראוי שגבתה סכום כל כך גבוה? ולא את המינימום של 100 שח. האם ביטול בגלל קורונה לא נחשב ככוח עליון? הרי אף אחד מאיתנו לא תכנן את זה ..... תודה רבה | ||
| 23/8/2021 17:53 | בת שבע |
ביטול הזמנת חדר בריחה בגלל הידבקות במחלה |
| 26/8/2021 16:40 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול הזמנת חדר בריחה בגלל הידבקות במחלה |
| 27/8/2021 13:15 | בת שבע |
re:re:ביטול הזמנת חדר בריחה בגלל הידבקות במחלה |
| 30/8/2021 13:42 | המועצה לצרכנות |
re:re:ביטול הזמנת חדר בריחה בגלל הידבקות במחלה |