| ![]() |
| ביטול עסקה למוצר פגום שלא תוקן במסגרת האחריות ונקבע תקין על ידי טכנאי | ||
| מחבר: | בן מנדלסון (לשליחת דואר אלקטרוני) | |
| תאריך: | 23/08/2021 | |
| שעה: | 10:41:09 | |
| הזמנו תנור משולב ומכונת כביסה של Samsung מהקונטיינר. לאחר כשעה התקשרו ואמרו שאין את מכונת הכביסה במלאי למרות שהעסקה התבצעה טלפונית ונאמר לי שהיא נמצאת. במקום המכונה שהזמנו הוצע לי מכונת כביסה BOSCH שלפי תיאור המוכר בטלפון הוצגה כטובה יותר איכותית יותר ויקרה יותר. ואכן באתר שלהם היא עולה כ400 שח יותר. מציין כי לא הוצג באתר היכן מיוצרת המכונה מאחר ויש הבדלים גדולים בין ייוצר בגרמניה וייצור בפולין. בנוסף גם בחשבונית או כל מסמך אחר שקיבלתי מהחברה לא צויין נותן שירות האחריות. באתר נרשם ש ADS נותן האחריות אך לאחר הרכישה הפנו אותי לאלייהו חשמל. באותו יום שקיבלנו את מכונת הכביסה הגיע טכנאי והתקין אותה לפני בקשת המוכר על מנת שהאחריות תכנס לתוקף.
כבר בכביסה הראשונה המכונה דפקה לעיתים באופן ממש חזק שגרם לנו להבין שהיא הגיעה פגומה. לאחר כ 3 כביסות הבנו שזה לא פעולה תקינה של המכונה התקשרנו לשירות של הקונטיינר. משם הם פנו לאלייהו חשמל שיגיעו לבדוק ולתקן את המכונה. הגיעה טכנאי לאחר כמה ימים שבדק את המוכנה בכך שפירק את המכסה העליון הסתכל פנימה נענעה את תוף המכונה וקבע שהיא תקינה. בנוסף הפעיל על סחיטה כאשר המכונה ריקה וקבע מכך שהיא תקינה. ברשותי מספר סרטונים מכמה וכמה כביסות שונות שמראים את המכונה דופקת בכמה משלבי הכביסה. מאחר ולא הייתי מרוצה מהשירות התקשרתי לחברת הקונטיינר בבקשה שיעזרו לי לטפל בבעיה במוצר שנרכש דרכם. במשך יותר משבוע אני מקבל את אותה תשובה "דיברתי איתם והם אמרו שיתקשרו אליך לקבוע טכנאי." אך אף אחד לא התקשר. במשך כל יום בשבוע האחרון התקשרתי לדנה מהקונטיינר ואמרתי שלא יוצרים איתי קשר בנוסף גם ביקשתי לבטל את העסקה כתשובה מבית העסק נאמר לי שאני לא יכול לעשות את זה מאחר והמכונה היא משומשת ושאם אני רוצה לעשות את זה אני צריך לדבר עם אלייהו שיווק חשמל. היום ה22.8.21 התקשרתי שוב לדנה היא צלצלה לאלייהו שיווק חשמל ונאמר לה שקבעו לי טכנאי להיום למרות שאני אינני מודע לזה ולא יצרו איתי קשר. כתשובה מבי העסק נאמר לי לחכות שיחזרו אליי שוב. שוב ביקשתי לבטל את העסקה אך שוב נאמר לי שהמכונה ממשומשת ונעשה בה שימוש ולא ניתן לעשות את זה ושאני צריך לדבר עם אלייהו שיווק חשמל שאני מזכיר שמעולם לי הוזכרו כנותן האחריות ובאתר החברה רשום שנותן השירות הוא ADS. בהמשך התקשרתי בעצמי לשירות של אלייהו שיווק חשמל דרך אחד המספרים שראיתי כשהתקשרו אליי להתקנת המכונה. אני חושב שדיברתי עם אורלי, שוב הסברתי את הבעיה ובנוסף ביקשתי לבטל את העסקה, לא קיבלתי התייחסות לזה ונאמר לי מהנציגה שהיא לא מעודכנת במקרה ושאמין רגע. לאחר כמה דקות חזרה אלי הנציגה ואמרה שיחזרו אליי בעוד כ 15 דקות. לאחר כארבעים דקות ניסיתי להתקשר שוב למספר ולבקשל שוב שירות מאחר ולא חזרו אליי. הגעתי לפקס כאשר מקודם ענתה לי אורלי. אינני מועניין בשירות או תיקון המכונה אני ביקשתי מעל לשבוע לבטל את העסקה מאחר וקיבלתי מוצר שלא תואם לפרטיו בטלפון ובאתר בית העסק ולא קיבלתי שירות ותיקון בזמן סביר וכנראה גם לא אקבל בהמשך. | ||
| 23/8/2021 10:41 | בן מנדלסון |
ביטול עסקה למוצר פגום שלא תוקן במסגרת האחריות ונקבע תקין על ידי טכנאי |
| 26/8/2021 16:16 | המועצה לצרכנות |
re:ביטול עסקה למוצר פגום שלא תוקן במסגרת האחריות ונקבע תקין על ידי טכנאי |